Trotsa tyngdlagen med Vital Perfection

Defying gravity.

Produkterna för en ungdomligare hud mer åter spänst, fasthet och starkare konturer. Som att tyngdlagen inte ens existerade. Vital Perfection levererar vad som skulle kunna liknas ett ansiktslyft fast i form av en ansiktskräm. Och inte bara en ansiktskräm utan i denna serien hittar du fem olika sådana beroende på just din preferens och hudtyp. Vi berättar mer om denna serie anti-aging från Shiseido.


Produkterna i serien.

Du har tre olika dagkrämer att vänta. En ansiktskräm rekommenderad för en torrare hy, passar den beskrivningen in på dig så kika närmare på Cream Enriched. Har du däremot en mer normal hudtyp så ska den vanliga Cream funka utmärkt. Den tredje dagkrämen passar för alla hudtyper och innehåller dessutom SPF. I serien finner du även en nattkräm och en emulsion, i sistnämnda hittar du även där SPF 30. Tillsammans verkar de för en hy med mer spänst och starkare konturer, som ett ansiktslyft helt enkelt. Senaste tillskottet i serien är en ögonmask som ljusar upp området kring ögonen samt återställer fasthet och spänst.


Innehållet i produkterna.

Kanske att du kommer snubbla över några luriga termer när du läser på om dessa produkter. Som Kurenai-TruLift Complex. Men allt du behöver veta gällande detta är egentligen att det verkar för att förbättra texturen i din hy. Även VP8 låter aningen komplicerat men det du behöver lägga på minnet är att den ger din hy en jämnare hudton med mer lyster. Nu har vi ens inte hunnit nämna ReNeura Technology++ men kort sagt kan du se det lite som en booster, effektiviserar resterande hudvård och gör i slutändan att du har snabbare resultat att vänta. Vart ju hur enkelt som helst med alla de där termerna?

Upptäck Vital Perfection från Shiseido.

Filter
8 produkter

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >