Très chic med Yves Saint Laurent

Très chic i tre enkla steg på très lite tid.

Fånga våren i en trendig look med makeuptrender från Paris gator. Yves Saint Laurent har flera år av expertis kring hur du får lite l'élégance française i ditt liv, för vem vill inte ha det? Du finner några heta tips nedan, de rien!


Touche Éclat.

Un produit miracle! Touche Éclat bör vara en given komponent i din makeup. Concealer som inte bara täcker ojämnheter och mörka ringar utan verkar lystergivande! Produkten går till och med att använda som en highlighter! You said what? Oui, applicera på näsben, brynben och kindben för lite extra glow!


Glossy Stain Pop Water.

No chic look is complete without some killer lips! Vi slår ett extra slag för deras läppglans som ger maximalt med glans och kommer i en rad on-trend nyanser. Inte bara levererar Glossy Stain Pop Water snygga läppar utan läppglanset verkar även återfuktande i 10 timmar! Excusez-moi men denna är ett måste att testa om du inte redan gjort det!


The Curler Mascara.

Om du letar efter den där mascaran som både ger mycket volym och fantastisk böj så kommer du hitta den i Yves Saint Laurent sortiment. Volume Effet Faux Cils Mascara The Curler är bortsett från sitt långa namn en winner på att ge minst lika långa ögonfransar! Din nya look à la chic parisienne är complet!

Shoppa un très chic look.

Filter
2 produkter
Yves Saint Laurent Touche Eclat
00
Y
Yves Saint Laurent Touche Eclat

fr. 300 kr fr. 385 kr Rek.pris 

7
Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils The Curler Mascara
Black
Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄