Tre steg till en naturlig bas


Sommaren är nära och man längtar efter den perfekta no makeup makeup-looken. Hela looken handlar om att täcka bara där det behövs och fokusera på att återfukta hyn för en naturlig lyster. Här är mina tre absoluta favoriter för en fräsch och flawless basmakeup
.


Fixa looken.


Foundation.

För att skapa en lätt och fräsch basmakeup använder jag alltid en färgad dagkräm såsom Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream. Den skyddar huden med SPF30 och jämnar ut lagom mycket för ett naturligt och lysterfyllt resultat.


Concealer.

Tricket till en naturlig bas är att hålla foundationet lätt och dutta med concealer där det behövs. MAC Cosmetics Waterweight Concealer har en helt perfekt krämig formel som återfuktar huden. Den ger medel täckning men går att bygga upp till full täckning.


Setting spray.

Glöm mattande puder! Naturlig basmakeup ska ha lyster. Fixera din bas med hjälp av ett setting spray istället. Till exempel Lancômes Fix it, Forget it Setting Spray får makeupen att hålla i upp till 24h. Jag brukar bära ett setting spray med mig för små quick-fixes under dagen!

Shoppa rutinen.

Filter
3 produkter
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

fr. 222 kr fr. 455 kr Rek.pris 

20
Mac Cosmetics Studio Waterweight Concealer
MAC Cosmetics Studio Waterweight Concealer

fr. 151 kr fr. 215 kr Rek.pris 

1
Lancôme Fix it Forget it Setting Spray
Lancôme Fix it Forget it Setting Spray

345 kr 345 kr Rek.pris 

1

Leverans hem till dörren. Läs mer >