Total Eye Lift från Clarins

Ögonkräm från Clarins.

Harungana och acacia. Dessa två aktiva ingredienser är lösning på tappade konturer och påsar under ögonen. Tittar vi närmare på nyheten från Clarins, deras Total Eye Lift, så är det precis de ingredienserna vi finner i produkten. De och några till såklart. Vi berättar mer om denna nyhet från varumärket som du nu finner hos oss.


Naturligt ursprung.

Hur vi älskar produkter med naturligt innehåll, i denna utgör ingredienser med naturligt ursprung 94% av innehållet. Albizia för att reducera synligheten av påsar och ringar under ögonen. Hästkastanj, guarana och koffein gör att området kring ögonen upplevs piggare. Du finner även sheasmör i denna ögonprodukt som är en härlig mjukgörare.


Piggar upp.

Denna relativt naturliga formula kommer dessutom med en lätt och len textur. Den kombinerar fräscheten hos en gel med mjukheten hos en kräm för att i slutändan leverera en lättabsorberad ögonprodukt. Du kommer uppleva en hy som känns fastare och med mindre synliga påsar och ringar under ögonen. En produkt vi sannerligen kommer att behöva i höst.

Shoppa nyheten.

Filter
1 produkter
Clarins Total Eye Lift (15ml) Y
Clarins Total Eye Lift (15ml)

579 kr725 krRek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >