Toppik Hair Fattener Serum (100ml) | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
Toppik Hair Fattener Serum (100ml) i gruppen Man / Hårvård för män / Håravfall & treatments för män hos Bangerhead (B029033)
Toppik Hair Fattener Serum (100ml)
Y

Toppik
Toppik Hair Fattener Serum (100ml)

210 kr / 200 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B029033

Toppik Hair Fattener innehåller näringsrika ämnen som anpassar sig till ditt hårs pH-värde och öppnar varje hårstrå så att det byggande och stärkande Keratin proteinet kan tränga in i det. Toppik Hair Fattener är den produkten i Toppik serien som består av mest Keratin och tillsammans med Toppek Schampo och Balsam är det en oslagbar kombination.

Toppik Hair Fattener applicerar du i handdukstorrt hår. Efter att ha duschat torkar du håret och sedan masserara in en klick Hair Fattener i håret. Därefter kan du blåsa och styla håret precis som vanligt! Vid regelbunden användning kommer du märka en väsentlig skillnad i hårets kvalité och tjocklek! En behållare Hair Fattener räcker cirka 60 dagar.

Vi rekommenderar att du använder Toppik serien varje dag för att ditt hår kontinuerligt skall stärkas och bli tjockare. Ditt hår kommer kännas renare, det återfår sin glans och lyster och det blir lättare att styla! Toppek serien förbättrar hårets kvalité och ökar volymen, allt för att dölja ditt håravfall. Toppek används med fördel i kombination med Toppik för att på bästa möjliga sätt först stärka ditt hår och sedan dölja ditt håravfall, snabbt, enkelt och säkert!

Hårtyp:Håravfall
Storlek:100ml
Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
ToppikMer från Toppik

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Y
Toppik Hair Fattener Serum (100ml)

200 kr 210 kr

0
label.m Men Scalp Tonic (150ml)

197 kr 219 kr

0
System 4 Bio Botanical Serum

fr. 104 kr fr. 109 kr

0

Senast visade

Y
Toppik Hair Fattener Serum (100ml)

200 kr 210 kr

0

20% rabatt på makeup* >