Toni&Guy

Brittisk ikon på svensk mark.

Från en liten salong i London på 60-talet till huvudsponsor för deras Fashion Week. Ett hårvårdsmärke som inte bara följer trender utan sätter dem. Nu hittar du deras innovativa och djärva hårvård hos oss på Bangerhead. Är du lika taggad som vi? Vi tipsar om några produkter nedan som kan vara värda lite extra uppmärksamhet.


Damage Repair Mask.

Reparera håret från rot till topp. Hoppa frisörbesöket och rädda ditt kanske nu lite skadade hår med Damage Repair Mask. Återfuktande och återuppbyggande hårmask. Använd någon gång i veckan och se till att ha en burk på stand by till de dagar då håret behöver lite extra omtanke.


Sea Salt Texturising Spray.

En kritvit strand och ett turkost hav kanske känns långt bort nu, men beach vibes behöver ej vara lika svårfixat för det. Sea Salt Texturising Spray är ett saltvattenspray som lovar textur, stadga och fyllighet. En frisyr som skvallrar om glassiga dagar på stranden.Instant Refresh Dry Shampoo.

Tänk att vi levt i en tid där torrschampo inte existerat! Helt otroligt. Tur nog slipper vi tänka sådana mörka tankar och kan idag spara några minuter på att spraya Instant Refresh Dry Shampoo i håret. Absorberar både smuts och oljor och gör att ditt hår känns fräscht igen, utan att behöva tvätta det.

Shoppa Toni&Guy.

Filter
6 produkter
Toni&Guy Volume Addiction Shampoo (250ml)
Toni&Guy Mattifying Putty (75ml)
Toni&Guy Mattifying Putty (75ml)

109 kr Rek.pris 

0
Toni&Guy Texturising Fibre (75ml)
Toni&Guy Texturising Fibre (75ml)

109 kr Rek.pris 

1
Toni&Guy Moulding Clay (75ml)
Toni&Guy Moulding Clay (75ml)

109 kr Rek.pris 

0

Leverans hem till dörren. Läs mer >