Tips på ansiktsmasker

Favoriter bland ansiktsmasker.

Inne och kikar efter lite vardagslyx? Då behöver du ej leta så mycket längre då vi har några hudvårdstips för dig som vill unna dig det där lilla extra. En given treat på detta tema måste ju ändå sägas vara en härlig ansiktsmask. Därför har vi tagit fram några favoriter som vi absolut tycker förtjänar din uppmärksamhet.


Edible Beauty.

Fluffig rosa mousse till kvällskvisten? Ingen dessert vi syftar på här utan sovmasken & Sleeping Beauty Purifying Mousse. Applicera denna ansiktmask innan du går och lägger dig och du kommer vakna till en mer strålande hy och vars talgproduktion är balanserad. Denna sovmask är dessutom perfekt att använda för dig med mer aknebenägen hy.


OSKIA Skincare.

Här har vi en ansiktsmask som erhållit flertal priser. Renaissance Mask verkar för att snabba på cellförnyelsen. Resultatet blir en hy med mer lyster och som upplevs ungdomligare. Denna exfolierande ansiktsmask appliceras på torr hy och kan ligga i 10-20 minuter innan den masseras in. Du kan här tillsätta lite vatten så kommer den få en mer mjölkig formula.


Sjö Skin.

Ytterligare en magisk produkt i denna kategori är Happy Honey Mask. Att den innehåller honung kan du nog kanske lista ut men utöver det innehåller den endast fem ingredienser. Perfekt att använda om du vill lugna en irriterad hy, ta bort orenheter, få mer lyster och om din hy behöver reparation. En fantastisk mask som gör mycket helt enkelt.

Shoppa ansiktsmaskerna.

Filter
3 produkter
SJÖ SKIN Happy Honey Mask (60ml) Y
SJÖ SKIN Happy Honey Mask (60ml)

499 kr 500 kr Rek.pris 

18
Edible Beauty & Sleeping Beauty Purifying Mousse (50ml) Y
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml) Y
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml)

769 kr 769 kr Rek.pris 

5

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄