timeBalm Anti Wrinkle Concealer - just before dark | Fri frakt & lå
timeBalm Anti Wrinkle Concealer - just before dark
timeBalm Anti Wrinkle Concealer - just before dark
Y

theBalm
timeBalm Anti Wrinkle Concealer - just before dark

199 kr / 119 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B012329

TimeBalm är en unik kräm-concealer som håller hela dagen och hjälper dig att se fantastisk ut dygnet runt. Använd den för att dölja mörka ringar under ögonen, minska ner röda partier samt reducera fina linjer. timeBalm concealer är fullpackad med bra ingredienser som vitamin A, vitamin C, vitamin E, sojaolja m.m. som hjälper till att skydda det känsliga området kring ögonen och stå emot luftens orenheter. timeBalm innehåller en praktisk svamp för lätt applicering i hela ansiktet.

Användning
Använd den som bas före foundation eller på kindbenen, i urringningen eller på amorbågen för en fräsch lyster som alla kommer att prata om.
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
theBalmMer från theBalm

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Emelie P 2017-09-15 @ 12:34:09

Verkligen en helt fantastisk produkt! Har problemhy med fet blandad torr hy och tendens till finnar och den här produkten täcker verkligen samtidigt som den inte ger en kakig effekt. Är lätt och härlig på ansiktet och används med fördel med den lilla fåniga svampen. Alltså verkligen, grym!

Pernilla U 2015-12-06 @ 18:33:00

Bäst!Fungerar utmärkt under ögonen om man jämnar ut med en make-upsvamp.

Emma 2015-05-11 @ 11:17:57

Funkar utmärkt att täcka finnar och andra prickar i ansiktet med. Under ögonen fungerar den inte alls. Den är alldeles för tjock och klumpig.

+ Fler recensioner

Senast visade

20–30% på utvald hårvård ››