Tillför mer lyster till huden med denna duo

Lyster à la Dr. Barbara Sturm.

Vi vänder oss till Dr. Barbara Sturm för att hjälpa oss råda bot på denna trötta och glåmiga hy. Vi vill ha vår lyster åter. Vi har lite tips på hur du kan komplettera din hudvårdsrutin för att få en hy med naturlig lyster.


Exfoliering.

Första steget som du bör addera i din rutin, om det inte redan utgör en del dvs, är en exfoliering. För en hy med lyster så vill du bli kvitt smuts och döda hudceller som håller sig kvar på ytan. Hos Dr. Barbara Sturm har du Enzyme Cleanser som i kombination med vatten transformeras till ett härligt skum som med enzymer hjälper till att ta bort orenheter. Har du fet eller aknebelägen hy kan du använda denna dagligen, annars räcker det med någon gång i veckan.


Serum.

Ovan steg handlar alltså om att ta bort överflödligheter så att din hys naturliga lyster lyser igenom. Detta steg handlar däremot om att tillföra mer glow till din hy. Glow Drops revitaliserar trött och glåmig hy och boostar med massa lyster. Serumet verkar dessutom för en optimerad hudton, reducerade porer, lugnande, återfuktande och plumpande. En sann multi-tasker, inte konstigt att den blivit en sådan favorit bland oss glow-getters.

Shoppa produkterna.

Filter
2 produkter
Dr. Barbara Sturm Glow Drops (30ml) Y
Dr. Barbara Sturm Glow Drops (30ml)

1469 kr 1470 kr Rek.pris 

0
Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser (75g) Y
Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser (75g)

689 kr 695 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >