Editor's choice / The wow factor

The wow factor

The wow factor.

Trött på livlöst hår? Tell me about it! Slut är dagar där håret hänger likt flickan från the Rings frisyr. Vi har några hårvårdsfavoriter från Colorwow att tipsa om, oss vänner emellan. Åter är dagarna med lite extra va-va-voom, you’re welcome!


Pop & Lock.

Vi börjar med att tackla det största problemet direkt. Livlöst hår betyder ju som oftast torrt och trist. Colorwow Pop & Lock förser med glans och elasticitet, inifrån och ut. Precis som grym hårvård ska fungera helt enkelt. Styling som verkar återfuktande för styrka och som sedan paketerar håret med en slöja av glans!


Style on Steroids.

Livlöst hår kan ju också betyda hår som bara hänger, helt utan volym. Colorwow Style on Steriods är då lösningen på det dilemmat. Texturizing spray som inte rubbar på nyansen för dig med färgat hår. Dessutom innehåller sprayen värmeskydd för dig som vill skapa lite extra struktur med hjälp av stylingverktyg.


Dream Coat.

Vad kan hända med färgbehandlat hår? Precis, att håret blir poröst och orimligt känsligt för fukt vilket i slutändan bara betyder en sak, frizz extravaganza. Colorwow Dream Coat verkar för att försluta hårstråna igen och som en humidity-guard utan att faktiskt tynga ner håret. Nu har du alla tools möjliga för att fixa en flawless frisyr.

Shoppa produkterna.

Filter
6 produkter
Colorwow Dream Coat (50ml) Y
Colorwow Dream Coat (50ml)

239 kr Rek.pris 

0
Colorwow Pop & Lock (10ml) Y
Colorwow Pop & Lock (10ml)

159 kr Rek.pris 

0
Colorwow Style on Steroids Texture Spray (262ml) Y
Colorwow Dream Coat Supernatural Spray (200ml) Y
Colorwow Style On Steroids (50ml) Y
Colorwow Style On Steroids (50ml)

159 kr Rek.pris 

0
Colorwow Pop & Lock Crystallite Shellac (55ml) Y