The wow factor

The wow factor.

Trött på livlöst hår? Du är inte ensam. Med bra produkter och några enkla knep kan du dock trolla fram va-va-volym på nolltid. Vi tipsar om våra hårvårdsfavoriter från Colorwow och delar våra bästa tips för en frisyr med wow factor. 


Pop & Lock.

Vi börjar med att tackla det största problemet direkt. Livlöst hår betyder som oftast torrt och trist. Colorwow Pop & Lock förser med glans och elasticitet, inifrån och ut. Precis som grym hårvård ska fungera helt enkelt. Styling som verkar återfuktande och som sedan paketerar håret med en slöja av glans!


Style on Steroids.

Livlöst hår kan också betyda hår som bara hänger, helt utan volym. Colorwow Style on Steriods är då lösningen på det dilemmat. Texturizing spray som inte mattar ner nyansen för dig med färgat hår. Dessutom innehåller sprayen värmeskydd för dig som sen även vill skapa lite extra struktur med hjälp av stylingverktyg.


Dream Coat.

Vad kan hända med färgbehandlat hår? Håret kan blir poröst och orimligt känsligt för fukt vilket i slutändan bara betyder en sak, frizz extravaganza. Colorwow Dream Coat verkar för att försluta hårstråna igen och som en humidity-guard utan att faktiskt tynga ner håret. Nu har du alla tools möjliga för att fixa en flawless frisyr.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Colorwow Style on Steroids Texture Spray (262ml) Y
Colorwow Style on Steroids Texture Spray (262ml)

224 kr 229 kr 299 kr Rek.pris 

0
Colorwow Pop & Lock (10ml) Y
Colorwow Pop & Lock (10ml)

119 kr 159 kr 159 kr Rek.pris 

1
Colorwow Pop & Lock Crystallite Shellac (55ml) Y
Colorwow Style On Steroids (50ml) Y
Colorwow Style On Steroids (50ml)

119 kr 159 kr 159 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >