The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone | Fri frakt & l
The Ordinary Vitamin C Suspension 30% In Silicone (30ml) i gruppen Hudvård / Ansiktsåterfuktning / Nattkräm hos Bangerhead (B045289)
The Ordinary Vitamin C Suspension 30% In Silicone (30ml)
Y

The Ordinary
The Ordinary Vitamin C Suspension 30% In Silicone (30ml)

139 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B045289

C-vitamin är en effektiv antioxidant och dess rena form av L-askorbinsyra har visat sig ha mycket god effekt på att minska flera ålderstecken samtidigt som den har en lystergivande effekt när den appliceras topikalt. Denna vattenfria formula innehåller 30% ren L-askorbinsyra som förblir helt stabil då den ej innehåller vatten.

Obs! Formatet för denna formula är en suspension av mycket fint L-askorbinsyrapulver som ger en hög koncentration av C-vitamin. När du börjar använda produkten kan du de första 1-2 veckorna uppleva en mycket stark stickande känsla, tills huden byggt upp en högre toleransnivå. Om känslan är för stark och du känner obehag, kan formulan blandas ut med andra cremer eller serum i din hudvårdsrutin till dess att huden är mer tolerant.

Hudtyp:Mogen
Produktserie:The Ordinary Vitamin C
Storlek:30ml
Användning
Applicera en liten mängd över ansiktet på kvällen. En stickande känsla kan uppstå efter applicering. Om känslan är för stark och du känner obehag, kan produkten blandas ut med andra cremer eller serum vid applicering.
Ingredienser

Dimethicone, Ascorbic Acid, Polysilicone-11, PEG-10 Dimethicone.

Why we love it

I Magazine (
)
The OrdinaryMer från The Ordinary

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade

Just nu: 20% på Maria Nila