Tan-Luxe Sleep Oil Gradual | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
Tan-Luxe Sleep Oil Gradual (20ml) i gruppen Hudvård / Sol & tan för ansikte / Brun utan sol för ansikte hos Bangerhead (B039930)
Tan-Luxe Sleep Oil Gradual (20ml)

TAN-LUXE
Tan-Luxe Sleep Oil Gradual (20ml)

439 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B039930

Upptäck den ultimata behandlingsoljan från TAN-LUXE. TAN-LUXE'S SLEEP OIL som föryngrar, vårdar och fuktighetsbevarar huden samtidigt som du sover och levererar en fräsch, utvilad hud med en fantastisk lysterton på morgonen.

Vetenskapen:

En unik blandning av 6 eteriska oljor: hallonfröolja, Kendi, Argan, Marula, Jojoba och Aprikos, valda för deras effektivitet och unika fördelar som de tillför huden. Detta kombineras med ytterligare tre effektiva ämnen: vitamin B5, C och E. Produkten är vetenskapligt utvecklad för att användas under natten och oljan börjar leverera en vacker lysterton som utvecklas under 4-6 timmar. Marine moisture technology – Naturlig ingrediens från röda mikroalger, tillför en skyddande barriär runt hudens cellulära membran som låser in fukt i huden i upp till 24 timmar.

Regen c complex – Extrakt från afrikansk trädbark, bevarar hudens fasthet och hudens naturliga kollagen och ungdomliga motståndskraft. Triple-tan technology – En unik blandning av två ekologiskt framtagna DHA ämnen som arbetar med din egen hudfärg för att ge en vacker och naturlig “bränna”. TAN-LUXE DHA ämnen är godkänd av ECOCERT.

Moisture balance complex – Ett intensivt fuktgivande komplex med ekologiska ingredienser av hallonfröolja, vitamin E och aloe vera som gör huden silkesmjuk med vacker lyster.

Odourlite fragrance technology – Denna komposition är framtagen och testad vid pH 4,5. Formulan är vetenskapligt utvecklad för att minimera den traditionella brun-utan-sol lukten och lämnar huden med en delikat doft av ljusa blommor.

Inga Parabener, Mineral oljor, Sulfater och Methylisothiazolinone.

Storlek:20ml
Användning
Ingredienser

I Magazine (
)
TAN-LUXEMer från TAN-LUXE

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade

TAN-LUXE Sleep Oil Gradual (20ml)

439 kr

0

Se dagens 10 erbjudanden ››