Ta hand om din hy i sommar med Biotherm

En sommar med Biotherm.

Hur tar du hand om din hud i sommarsolen? Kanske tar du, precis som vi, hjälp av Biotherm och deras hudvårdslösningar? Frågar du oss så kommer vi i sommar använda Svanenmärkt SPF, föryngrande serum, återfuktande ansiktskräm och body lotion. Vill du veta exakt vilka produkter vi syftar på så berättar vi givetvis mer om dessa nedan.


Solskyddsfaktor.

Biotherms första Svanenmärkta solkräm som skyddar din hud med respekt för växtplankton och havsmiljö. Waterlover Sun Milk, som kommer med både SPF50 och SPF30, har en mjuk och behaglig formula som är lätt att applicera och absorberas snabbt utan att lämna några vita märken på huden. Applicera solkrämen 20 minuter innan du går ut i solen. Applicera ett nytt lager med jämna mellanrum (minst varannan timme) för att bevara ett bra skydd mot solen. Formulan är dessutom vattenfast och är anpassad för känslig hud.


Ansiktsserum.

Men en sommarrutin handlar inte bara om solskyddsfaktor, den behöver även annan vård. Life Plankton Elixir är ett återskapande serum till alla hudtyper och åldrar. Redan efter åtta dagar upplevs hudkvalitén som synligt förbättrad och stärkt. Ett riktigt hudvårdsmirakel. Den innehåller 5% Life Plankton probiotiska fragment, Biotherms unika signaturingrediens av naturligt ursprung som är känt för sina förnyande egenskaper. Dessutom innehåller serumet återfuktande hyaluronsyra och C-vitaminkomplex som ger fin lyster.


Ansiktsåterfuktning.

Efter serum så är det en ansiktsåterfuktare som står på tur. I sommar slår vi ett extra slag för Aquasource Gel som är en intensivt fuktgivande gel som passar perfekt till normal och kombinerad hud. Den nya Aquasource Gel innehåller en ingrediens som bland annat finns i de Franska Pyrenéema, Aura Leaf, en växt som ger huden fukt. Aquasource Gel återfuktar och stärker huden och ger den en naturlig lyster. Efter första användningen får huden mer lyster och 48 timmars intensiv återfuktning. Inget dåligt komplement till sommarrutinen?


Body lotion.

Men såklart är det inte bara ditt ansikte som behöver en boost av fukt i sommar, det gör även kroppen. Det fixar du smidigast med Lait Corporel Body Lotion som är en fräsch och återfuktande body lotion för alla hudtyper. Formulan återfuktar och tas snabbt upp av huden utan att den känns fet. Denna body lotion innehåller bland annat extrakt av citrus som gör att din hy känns mjuk och smidig. Huden får näring, fuktbarriärerna stärks och elasticiteten ökar. Dessutom kommer den med en fräsch och behaglig doft.

Shoppa produkterna.

Filter
7 produkter
Biotherm Life Plankton Elixir
30ml 50ml 75ml
Y
Biotherm Life Plankton Elixir

fr. 434 krfr. 565 krRek.pris 

1
Biotherm Lait Corporel Body Milk (200ml) Y
Biotherm Aquasource Gel Normal/Combination Skin (50ml) Y
Biotherm Lait Corporel Body Lotion (400ml) Y
Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 50 (200ml) Y
Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 30 (200ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄