Swiss Clinic Skin Roller 3 In 1 i gruppen Hudvård / Hudvårdsverktyg / Microneedling hos Bangerhead (B052087)
Swiss Clinic Skin Roller 3 In 1
Swiss Clinic Skin Roller 3 In 1
Swiss Clinic Skin Roller 3 In 1

Swiss Clinic
Swiss Clinic Skin Roller 3 In 1

790 kr / 632 kr Rek.pris 
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Elemis Superfood Day Cream Sample Få en Elemis Superfood Day Cream Sample när du köper en valfri hudvårdsprodukt! Kampanjen gäller så långt lagret räcker. Läggs automatiskt till i kassan
Finns i paket
I Magazine (
)
Swiss Clinic
Mer från Swiss Clinic
Om produkten Artnr: B052087

Mikronålsbehandling är för dig som vill ha maximala resultat av din hudvård. Skin Roller är en mikronålsbehandling med resultatanpassade och utbytbara nålhuvuden. Samtliga tre nålhuvuden ingår (3 in 1) för att kunna behandla hela kroppen. Detta är uppföljaren till våra tidigare prisbelönta behandlingar. Behandling är enkel, smärtfri, utförs på egen hand i hemmet och ger riktiga, synliga resultat. PRODUKT INFORMATION: Hur funkar det? De utbytbara nålhuvudena till Skin Roller består av silverpläterade mikronålar i japanskt kirurgiskt stål. När nålarna rullas över huden simuleras en skada i huden. Detta gör att kroppens naturliga läkeprocess startar, hudens produktion av kollagen och elastin stimuleras och nya friska hudceller skapas.

Efter behandling och tack vare mikronålarna, ökar hudens upptag av serum och aktiva ingredienser med 300%. Skin Roller säkerställer alltså att du får maximalt ut av din hudvårdsrutin och dina hudvårdsprodukter. Det är ett utmärkt redskap för anti age-behandling, eliminering av pormaskar och för att skapa spänst och lyster i huden.

När du drar dermarollern över huden i olika riktningar stimulerar den tillväxt av ny bindväv och hudceller vilket i sin tur slätar ut ojämnheter och ger dig en friskare hy.

0,2mm for Face, rekommenderas för ung, känslig och tunn hud tex runt ögonen. 0,5mm for Face, rekommenderas för bäst resultat. 0,5mm for Body, är ett bredare nålhuvud med 1080 nålar för att behandla större hudområden på kroppen tex lår eller mage.

Vi rekommenderar en behandlingsperiod om fem dagar i sträck med lika långt uppehåll, så huden hinner vila och återhämta sig. När huden återhämtat sig fortsätter du med en ny behandlingscykel. Fortsätt på detta sätt, fem dagars behandling och fem dagars vila, under två månader. Vi rekommenderar att du startar en ny behandlingsperiod med ett nytt nålhuvud med vassa nålar, så man inte skadar huden och för att få maximalt resultat. Nya utbytbara nålhuvuden till Skin Roller hittar du här.

Som alltid vid behandling med mikronålar är renlighet minst sagt betydande. Tänk på att alltid behandla på en torr, frisk och rengjord hy. Säkerställ att din Skin Roller är desinfekterad. För att underlätta rengöringen av Skin Roller rekommenderar vi vår Beauty Accessory Cleaning Spray. Var även noga med hur du förvarar din Skin Roller. Använd medföljande hölje till nålhuvudet, så mikronålarna håller sig rena och intakta.

Undvik att behandla om du: Har öppna sår i huden. Lider av hudsjukdom eller överdriven ärrbildning (keloider). Är gravid eller ammar.

Användning
Ingredienser

Why we love it

5

Baserat på 3 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
Narumon K 2020-09-23 @ 19:07:34 Verifierad köpare

Efter lite fundersam i början om skin roller är verkligen hjälpa ville jag ändå testa. Då beställde jag och använd i ca två veckor nu. Jag känner redan att min hud är mjuk och slät samt mer lyster och jämnare hudton. Jag följer noggrann instruktioner som med följd i förpackningen så det skulle bli bra resultat som möjligt. Som sagt det har gått bara två veckor så det blir spännande att se efter två månader.

Zandra Helene B Zandra Helene B 2019-11-08 @ 01:38:13 Verifierad köpare

Bästa produkten jag testat! Har fått ny glöd

Emmelie Maria Elisabet B Emmelie Maria Elisabet B 2019-11-04 @ 07:13:15 Verifierad köpare

+ Fler recensioner

Andra har också köpt

Swiss Clinic Needlehead Face (0.2mm)

152 kr 190 kr Rek.pris 

0
Swiss Clinic Rejuvenating Serum (30ml)

472 kr 590 kr Rek.pris 

1
Swiss Clinic Needlehead Face (0.5mm)

152 kr 190 kr Rek.pris 

1
Swiss Clinic Needlehead Body (0.5mm)

122 kr 152 kr Rek.pris 

2

Senast visade

Swiss Clinic Skin Roller 3 In 1

632 kr 790 kr Rek.pris 

3

💄 Till midnatt: -20-25% på nästan allt! 💄