Swiss Clinic Needlehead Face (0.5mm) | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
Swiss Clinic Needlehead Face (0.5mm) i gruppen Hudvård / Hudvårdsverktyg / Hudroller & redskap hos Bangerhead (B052091)
Swiss Clinic Needlehead Face (0.5mm)
Y

Swiss Clinic
Swiss Clinic Needlehead Face (0.5mm)

190 kr Rek.pris 
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Finns i paket
Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
Swiss Clinic
Mer från Swiss Clinic
Om produkten Artnr: B052091

Det finns tre olika nålhuvuden till Skin Roller. Nålhuvud 0,2mm och 0,5mm ’for Face’ samt 0,5mm ’for Body’. Skillnaden mellan Face och Body är antalet nålar per nålhuvud och därmed bredden på nålhuvudet. For Face består av 600 nålar och for Body är ett bredare nålhuvud med 1080 mikronålar.

Behandla alltid med vassa nålar så man inte skadar huden och för att få maximalt resultat. Läs mer nedan om olika användningsområden och tips för bäst resultat. PRODUKTINFORMATION: Hur funkar det? De utbytbara nålhuvudena till Skin Roller består av silverpläterade mikronålar i japanskt kirurgiskt stål. När nålarna rullas över huden simuleras en skada i huden. Detta gör att kroppens naturliga läkeprocess startar, hudens produktion av kollagen och elastin stimuleras och nya friska hudceller skapas.

Efter behandling och tack vare mikronålarna, ökar hudens upptag av serum och aktiva ingredienser med 300%. Skin Roller säkerställer alltså att du får maximalt ut av din hudvårdsrutin och dina hudvårdsprodukter. Det är ett utmärkt redskap för anti age-behandling, eliminering av pormaskar och för att skapa spänst och lyster i huden.

När du drar dermarollern över huden i olika riktningar stimulerar den tillväxt av ny bindväv och hudceller vilket i sin tur slätar ut ojämnheter och ger dig en friskare hy.

0,2mm for Face, rekommenderas för ung, känslig och tunn hud tex runt ögonen. 0,5mm for Face, rekommenderas för bäst resultat. 0,5mm for Body, är ett bredare nålhuvud med 1080 nålar för att behandla större hudområden på kroppen tex lår eller mage.

Vi rekommenderar en behandlingsperiod om fem dagar i sträck med lika långt uppehåll, så huden hinner vila och återhämta sig. När huden återhämtat sig fortsätter du med en ny behandlingscykel. Fortsätt på detta sätt, fem dagars behandling och fem dagars vila, under två månader. Vi rekommenderar att du startar en ny behandlingsperiod med ett nytt nålhuvud med vassa nålar, så man inte skadar huden och för att få maximalt resultat. Nya utbytbara nålhuvuden till Skin Roller hittar du här.

Som alltid vid behandling med mikronålar är renlighet minst sagt betydande. Tänk på att alltid behandla på en torr, frisk och rengjord hy. Säkerställ att din Skin Roller är desinfekterad. För att underlätta rengöringen av Skin Roller rekommenderar vi vår Beauty Accessory Cleaning Spray. Var även noga med hur du förvarar din Skin Roller. Använd medföljande hölje till nålhuvudet, så mikronålarna håller sig rena och intakta.

Undvik att behandla om du: Har öppna sår i huden. Lider av hudsjukdom eller överdriven ärrbildning (keloider). Är gravid eller ammar.

5

Baserat på 1 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
Zandra B 2019-08-20 @ 10:00:46 Verifierad köpare

Väldigt bra produkt! Min hud har blivit bättre sedan jag startade behandlingen

+ Fler recensioner

Andra har också köpt

Y
Y
Y

Senast visade

Y

20% rabatt på utvald hudvård >