Swiss Clinic Eyelash Enhancer Serum (6ml) | Fri frakt & låga priser
Swiss Clinic Eyelash Growth Serum (6ml) i gruppen Makeup / Ögon / Ögonfransserum hos Bangerhead (B039570)
Swiss Clinic Eyelash Growth Serum (6ml)

Swiss Clinic
Swiss Clinic Eyelash Growth Serum (6ml)

550 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B039570
De tre kraftfulla och kliniskt bevisade aktiva ingredienserna (Redensyl, Biosaccharides och Capixyl™) jobbar i synergi för att stimulera ögonfranstillväxt, minska håravtall och förbättra volym. 

Näring för längre, tjockare och vackrare ögonfransar. 

  • Motverkar håravfall
  • Stimulerar ögonfranstillväxten
  • Förlänger ögonfransar
  • Förstärker spröda fransar
  • Förstärker fransfästet

Långa ögonfransar är något de flesta drömmer om men som få haft turen att få naturligt. Fransförlängning, mascara och ögonfransböjare kan förstärka intrycket av långa ögonfransar men hjälper bara temporärt.

Eyelash Growth Serum är ett av de mest sålda ögonfransserumen i Sverige och finns nu med en helt ny formula med tre banbrytande aktiva ingredienser för ögonfranstillväxt. Med Eyelash Growth Serum 6 ml får du vackra långa fransar på endast tre till sex veckor.

Redensyl, Biosaccharides och Capixyl 
Den banbrytande ingrediensen från Schweiz, Redensyl, vann pris på den stora ingrediensgalan i Barcelona, ”In-Cosmetics Awards 2014” för sin vetenskapliga innovation där användningen av så kallad grön kemi med inriktning på stamcellerna stimulerar hårväxt och minskar håravfall.

I studier visar Redensyl 214% högre ögonfranstillväxt efter 10 dagar jämfört med obehandlade ögonfransar. Den andra aktiva ingrediensen, Biosaccharides™, har i studier visat en ökad överlevnad av hårfolliklarna i deras tillväxtfas med hela 32%.

Capixyl är ett komplex med den perfekta kombinationen av peptider- och rödklöver-extrakt som förebygger håravfall samt ökar hårtillväxten.
Storlek:6ml
Användning
Ingredienser

Aqua Vp / Methacrylamide / Vinyl Imidazole Copolymer, Glycerin, Sodium Carbomer, Butylene Glycol, Glycogen, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Glycine, Larix, Europaea Wood Extract, Sodium Metabisulfite, Dextran, Camelia, Sinensis Leaf Extract, Zink Chloride, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense Extract

I Magazine (
)
Swiss ClinicMer från Swiss Clinic

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Malin A Malin A 2018-08-28 @ 22:42:15 Verifierad köpare

Missnöjd med produkten, Köp inte! Jag tycker inte & inte min omgivning heller att det har blivit någon skillnad på mina ögonfransar. Mina ögonfransarna har inte blivit längre, tjockare eller bättre kvalitet. Spara dina pengar.

+ Fler recensioner

Mer till dig

Xlash PRO Eyelash Serum

524 kr 699 kr

2
Xlash Ögonfransnäring

399 kr 499 kr

18
Revitalash Advanced (3,5ml)

1230 kr 1295 kr

0
Komorebi Beauty Eyelash Serum

299 kr 499 kr

5
LashFood Natural Eyelash Enhancer

995 kr

1

Senast visade

Se dagens 10 erbjudanden ››