Svaren på dina hudvårdsfrågor

Svaren på era frågor.

Nu behöver du inte fundera längre. Vi har, tack vare lite Clinique-expertis, svaren på några vanligt förekommande frågor gällande just hudvård. Vi har sammanställt dessa frågar och svar för en hederlig Q&A nedan, kanske finner du även svaret på just din fråga här?


Hur vårdar jag bäst en kombinerad hudtyp?

Med Clinique 3-step Skin Care System såklart. För att tackla en kombinerad/oljig hy föreslår vi alltså att börja med Facial Soap, följ upp med tonern Clarifying Lotion 3 som verkar exfolierande för att avsluta med iD Dramatically Different Moisturizing Gel med det orangea koncentratet för att pigga upp en annars trött hy.


Hur minimerar jag synliga porer?

Lätt, genom en riktigt bra rengöring och exfoliering. Nu när vi är på ämnet kan vi givetvis tipsa om några. City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub och Blackhead Solutions 7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub verkar båda rengörande och exfolierande. Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor är också ett tips när det kommer till att avlägsna pormaskar.


Solskydd täpper igen mina porer, vad kan jag göra?

Solskydd är alltid ett måste. Nyckeln till framgång här är helt enkelt att leta efter solskydd som är oljefritt och vars formula inte framkallar akne. Av ren händelse så är det så att samtliga solskydd från Clinique faller under just denna kategori. Glöm heller ej bort att faktiskt rengöra ansiktet efter du använt solskydd, Take the Day Off Balm är perfekt här.


Hur reducerar jag synligheten av de första ålderstecknen?

Smart Custom-Repair Serum är en riktig stjärnprodukt när det kommer till anti-aging. Den verkar nämligen för att reducera synligheten av pigmenteringar, rynkor, linjer och för att göra huden mer fast. Perfekt att använda både som en del av morgon- och kvällsrutinen och ännu bättre är den i kombination med en Smart dag- eller nattkräm.


Hur kan jag anpassa min rutin utefter årstid?

Förändrade klimat gör att även vår hy kan komma att förändras. Enklaste lösningen här är att byta din ansiktskräm beroende på årstid. Kanske en lättare formula under varmare årstider och en rikare sådan under kallare. Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator är dock en produkt som funkar året om tack vare dess förmåga att verka intentivt återfuktande.

Shoppa produkterna.

Filter
10 produkter
Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator
30ml 50ml 75ml 200ml
Y
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm (125ml) Y
Clinique Smart Custom-Repair Serum
30ml 50ml
Y
Clinique Smart Custom-Repair Serum

fr. 584 kr fr. 795 kr Rek.pris 

2
Clinique Id Active Cartridge Concentrate
Uneven Skin Tone Pores & Uneven Skin Texture Fatigue Lines And Wrinkles Irritation
Y
Clinique Id Active Cartridge Concentrate

fr. 100 kr fr. 125 kr Rek.pris 

0
Clinique Id Base Dramatically Different
Hydrating Jelly (115Ml) Moisturizing Lotion (115Ml) Oil-Control Gel (115Ml)
Y
Clinique Id Base Dramatically Different

253 kr 330 kr Rek.pris 

0
Clinique Clarifying Lotion 3 Comb/Oily
200ml
Y
Clinique Clarifying Lotion 3 Comb/Oily

173 kr 230 kr Rek.pris 

3
Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula (200ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄