Svaren på allt ni undrat över gällande Olaplex

Let's get something straight.

Hur bra koll har du på räddaren av slitna hår? Hårhjälten som även går under namnet Olaplex? Produkterna innehåller bland annat en patenterad molekyl som sammanlänkar hårets svavelbindingar vilket resulterar i ett starkt och friskt hår. Men kanske behöver du mer kött på benen för att verkligen förstå dig på varumärket och för att maxa resultatet av din Olaplex behandling? Vi har samlat svaren på några av de vanligaste frågorna gällande detta varumärke. Visste du till exempel att samtliga produkter är veganska? Och dessutom cruelty free? Denna hårvård är även fri från både sulfater, parabener och gluten. Som om det inte vore nog så är flaskorna tillverkade av återvunnen plast från våra hav. Vi berättar mer om Olaplex och vad du kan förvänta dig av produkterna nedan.


Only works when hair is damp.

Låt oss börja med hemmabehandlingen och tillika storfavoriten No.3 Hair Perfector. Visste du till exempel att du inte måste tvätta ut denna behandling om så önskas? På samma sätt kan du ha den i håret längre än 10 minuter, vid 30-45 har den nått max effekt. Viktigt att komma ihåg är dock att Olaplex-molekylen endast fungerar när håret är fuktigt. Efter användning rekommenderas att alltid följa upp med balsam.


Styling with heat protection.

Men du finner såklart andra produkter i sortimentet, som No.6 Bond Smoother. Flera undrar om den går att applicera i både torrt och vått hår och det funkar alldeles utmärkt. I denna stylingkräm får du ett värmeskydd när du stylar ditt hår upp till 180 grader. Även i No.7 Bonding Oil har du ett värmeskydd, den skyddar ditt hår i upp till 230 grader. Produkterna från Olaplex kan användas på alla hårtyper oavsett om du har lockigt eller rakt, behandlat eller obehandlat.

Shoppa Olaplex.

Filter
6 produkter
Olaplex No.3 Hair Perfector (100ml)
Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo (250ml)
Olaplex No7 Bonding Oil (30ml)
Olaplex No7 Bonding Oil (30ml)

299 kr Rek.pris 

20
Olaplex No6 Bond Smoother (100ml)
Olaplex No6 Bond Smoother (100ml)

299 kr Rek.pris 

12
Olaplex No.3 Hair Perfector 250ml Limited edition

Leverans hem till dörren. Läs mer >