Editor's choice / Supertrend från Korea

Supertrend från Korea

Superingrediensen från Korea.

Snigelslem i hudvård? Låter kanske lite knasigt men ingrediensen har en rad positiva egenskaper! Utöver att verka reparerande och läkande så är det även perfekt för dig med en mer känslig och/eller reaktiv hy då den verkar lugnande. Ingrediensen har blivit superpopulär bland koreansk hudvård och när vi ändå är på ämnet så måste vi passa på att tipsa om Mizon och deras Snail Repair-serie, du hittar några favoriter nedan.


Intensive Ampoule.


En riktig bomb av snigelslem, Mizon Snail Repair Intensive Ampoule innehåller hela 80% av denna populära ingrediens! Dessutom innehåller den peptider som verkar anti-aging. Ett lätt och snabbabsorberande serum.


Eye Cream.


Kickstarta cellförnyelsen och reducerar synligheten av fina linjer. Mizon Snail Repair Eye Cream verkar antiinflammatoriskt och passar utmärkt till känslig hud! Säg hej då till mörka ringar och pigmentfläckar orsakade av solstrålar.


All in One Cream.


Doftfri, fjärderlätt och absorberas på nolltid. Mizon All in One Repair Cream är perfekt att ha under sin makeup då den varken känns eller syns. Dessutom verkar den antibakteriellt och kan därför användas för att bekämpa envis acne.

Shoppa favoriterna.

Filter
3 produkter
Mizon All In One Snail Repair Cream (75ml)
Mizon All In One Snail Repair Cream (75ml)

304 kr 380 kr

8
Mizon Snail Repair Intensive Ampoule (30ml)
Mizon Snail Repair Intensive Ampoule (30ml)

261 kr 326 kr

6
Mizon Snail Repair Eye Cream (25ml)
Mizon Snail Repair Eye Cream (25ml)

191 kr 239 kr

2