Superdefense från Clinique

Uppiggande lyster.

Här är produkterna för dig som den senaste tiden uppmärksammat lite förändringar i din hy, kanske upplever du en annan struktur och textur. Hudvårdsserien Superdefense från Clinique är perfekt för att tackla de där första åldertecknen som ojämn struktur, glåmighet, fina linjer och rynkor. Produkterna har dessutom både SPF och innehåller antioxidanter som skyddar mot fria radikaler, så denna serie hudvård är perfekt att använda i sommar.


Utefter din hudtyp.

Produkterna innefattar bland annat Superdefense SPF 25 fatigue + 1st Signs of Age Multi-correcting Cream. En ansiktskräm som kommer för två olika hudtyper, en för en torr till kombinerad hy och den andra för en kombinerad till oljig hy. Vidare hittar du i sortimentet även en Superdefense SPF 40 fatigue + 1st Signs of Age Multi-correcting Gel. Denna kommer i stället med en härlig geltextur och med ännu högre SPF.


För det bästa av resultat.

Dessa produkter innebär skydd mot föroreningar och annan miljöpåverkan som vanligtvis är en av orsakerna till för tidigt hudåldrande. Ingredienser som antioxidanten vitamin E skyddar din hy från fria radikaler och produkterna har även skydd mot UVA- och UVB. Dessa dagkrämer resulterar i en hy med mer lyster och en hy som kan stå pall mot de dagliga påfrestningarna. Kombinera med Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% för optimal effekt.


Ytterligare kompliment.

I serien hittar du ytterligare en produkt, nämligen Superdefense CC Cream SPF30. Trollar bort färgskillnader samtidigt som den förhindrar eventuella solskador tack vare SPF. Kom ihåg att din hy, trots all förebyggande hudvård, behöver hjälp med reparation under natten. Komplettera rutinen med Superdefense Night som även den jobbar på att reducera de första ålderstecknen, detta genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin.

Upptäck Superdefense från Clinique.

Filter
5 produkter
Clinique Superdefense SPF 25 Multi-correcting Cream Skin Type 1 & 2
30ml 50ml
Y
Clinique Superdefense SPF 40 Multi-correcting Gel
30ml 50ml
Y
Clinique Superdefense SPF 40 Multi-correcting Gel

fr. 237 kr fr. 315 kr Rek.pris 

1
Clinique Superdefense SPF 25 Multi-correcting Cream Skin Type 3 & 4
30ml 50ml
Y
Clinique Superdefense Night Skin Type 3/4 (50ml) Y
Clinique Superdefense Night Skin Type 1/2 (50ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄