Stimulskin Plus från Darphin

För en mer mogen hy.

För dig som upplever linjer och rynkor. För dig som upplever förlorad spänst och glöd. För dig som upplever en trött och glåmig hy. För dig som upplever åldersfläckar. Hudvårdsserien Stimulskin Plus från Darphin är för dig som vill korrigera tidigare nämnda iakttagelser i din hy. Serie produkter som lämpar sig för en mer mogen hy som vill återfå sin yngre struktur och textur. Samtliga produkter innehåller “sea emerald”, ingrediensen bakom hudvårdssseriens framgång. Vi berättar mer om hudvårdsserien nedan.

Just nu får du Darphin Serumask (4ml) och Eye cream (2ml) till ett värde av 160 kronor när du köper en valfri produkt från Darphin! Kampanjen gäller så långt lagret räcker.


Vad gör hudvårdsserien?

Serien som består av ett serum, två ansiktskrämer (en för en normal hudtyp och en för en lite torrare), en ögonkräm och två ansiktsmasker, verkar samtliga för att reducera synliga ålderstecken i din hy. I serien hittar du ingredienser som främjar produktionen av kollagen, ett protein som håller huden spänstig och fast. Produkterna verkar för att plumpa din hy så att synliga rynkor och linjer minskar i djup och storlek. Serien lämpar sig ypperligt för en äldre hy då den inte bara motverkar uppkomsten utav ålderstecken utan den verkar även för att behandla befintliga sådana.


Vad består serien av?

Seriens serum verkar för att du ska återfå spänst, volym och fasthet samtidigt som den stärker konturerna. De två ansiktskrämerna verkar båda för att reducera synliga linjer och förse med glöd. Skillnaden sinsemellan är det faktum att en lämpar sig till en normal hy och den andra till en torrare. Du har i serien även en Mask Lotion som appliceras efter rengöring och toner genom att klappa in produkten. Glöm inte bort Serumask, en hybrid mellan serum och mask som kan appliceras likt hur du använder en ansiktsmask. Avslutningsvis har du även en ögonkräm som åter ger mer fasthet kring ögonen.

Upptäck Stimulskin Plus från Darphin.

Filter
6 produkter
Darphin Stimulskin Plus Serumask (50ml) Y
Darphin Stimulskin Plus Serumask (50ml)

1599 kr 1599 kr Rek.pris 

0
Darphin Stimulskin Plus Serum (30ml) Y
Darphin Stimulskin Plus Serum (30ml)

2719 kr 2719 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄