Steampod 3.0 från L'Oréal Professionnel

Steampod 3.0 från L’Oréal Professionnel.

Snabbare och skonsammare. Du vet väl om att L’Oréal Professionnel Steampod är ett stylingverktyg som plattar ditt hår dubbelt så snabbt i jämförelse med en vanlig plattång? Du vet väl också att du med Steampod upplever mindre håravfall tack vare det faktum att antalet avbrutna hår i och med din värmestyling minskar? Steampod 3.0 är den senaste varianten i sortimentet, vi berättar mer om denna stylinghjälte nedan.


Effektivt stylingverktyg.

Är Steampod från L’Oréal Professionnel en helt främmande produkt för dig så kommer här lite snabbfakta. Detta stylingverktyg stylar ditt hår med hjälp av ånga, därav namnet. Fyll helt enkelt i behållaren med vatten. Nytt för just denna version är att denna har en inbyggd vattentank i stället en separat modul. För en ännu smidigare styling. Smidigt är även det faktum att du efter att tanken är full väljer temperatur utefter hårtyp och sedan börja din styling. Du kan locka, platta och skapa volym med ett och samma värmeverktyg.


En långvarig styling.

För att optimera din styling med detta verktyg hittar du ytterligare tre produkter i serien. Steampod Cream, Steampod Milk och Steampod Serum. Välj antingen Cream eller Milk beroende på vilken hårtyp du har och applicera i antingen fuktigt eller torrt hår. Det slätar ut håret, verkar anti-frizz och verkar för en mer hållbar styling. Givetvis verkar dessa två även värmeskyddande. Efter din styling med Steampod 3.0 kan du applicera serumet som funkar för alla hårtyper och reparerar och skyddar ett hår som ofta utsätts för värmestyling.

Upptäck Steampod 3.0

Filter
4 produkter

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄