St. Tropez Tan Remover Mousse (200ml) i gruppen Kroppsvård & spa / Sol & tan för kropp / Brun utan sol för kropp hos Bangerhead (B052480)
St. Tropez Tan Remover Mousse (200ml)
St. Tropez Tan Remover Mousse (200ml)
Y

St. Tropez
St. Tropez Tan Remover Mousse (200ml)

299 kr / 284 kr Rek.pris 
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Finns i paket
I Magazine (
)
St. Tropez
Mer från St. Tropez
Om produkten Artnr: B052480

Med St.Tropez Tan Remover Mousse kan du enkelt och snabbt korrigera och avlägsna brun-utan-sol samtidigt som den på ett skonsamt och effektivt sätt förbereder, rengör och balanserar huden för en perfekt yta inför nästa applicering. Det lyxiga skummet tar effektivt bort alla spår av brun-utan-sol inom några minuter, även den mörkaste och mest djupa färgen. Innehåller skonsamma ingredienser och lämpar sig även för känslig hud.

innehåller rengörande bomullsextrakt och är berikad med probiotika, en av de heta ingredienserna inom K-beauty som hjälper till att balansera och återuppliva huden samt fungera som en primer.

Storlek: 200ml
Användning
Applicera generöst på torr hud där du tidigare använt brun-utan-sol. Massera försiktigt in skummet i huden och vänta i 5 minuter. Skölj av i duschen med varmt vatten. För extra envisa områden, använd St.Tropez Tan Remover Mitt eller en skrubbvante genom att polera i mjuka cirkulära rörelser på blöt hud för att avlägsna alla spår av brun-utan-sol. Din hud kommer vara redo för din nästa felfria applikation av brun-utan-sol.
Ingredienser

Why we love it

Baserat på 0 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Andra har också köpt

Y
St. Tropez Tan Remover Mitt

104 kr 109 kr Rek.pris 

0
Dermalogica Precleanse

fr. 112 kr fr. 140 kr Rek.pris 

3
Y
Y
Ardell Studio Effects

fr. 69 kr fr. 79 kr Rek.pris 

0

Senast visade

Y
St. Tropez Tan Remover Mousse (200ml)

284 kr 299 kr Rek.pris 

0