St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Gel (200ml) | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Gel (200ml) i gruppen Kroppsvård & spa / Sol & tan för kropp / Brun utan sol för kropp hos Bangerhead (B052479)
St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Gel (200ml)
Y

St. Tropez
St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Gel (200ml)

499 kr / 474 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B052479

Self Tan Purity Bronzing Water Gel är en lätt och transparent brun-utan-sol-gel som ger ett naturligt gyllenbrunt resultat på bara 3 timmar. Den innovativa formulan har en härlig tropisk doft som samtidigt effektivt döljer "BUS-lukten".

Den klara gel-till-vatten formulan absorberas omedelbart på huden och är berikad med hyaluronsyra för en extra fuktboost samt den växtbaserade fuktregulatorn PentavitinTM för långvarig återfuktning. Är berikad med tropiskt hibiskusextrakt som med sina antioxidativa egenskaper hjälper huden att skydda sig mot effekten av fria radikaler. Innehåller även vatten från grön mandarin för att fräscha upp huden och aloe vera för att återfukta och lugna.

Storlek:200ml
Användning
Steg 1: Rengör och peela huden ett dygn före användning. Återfukta torra hudområden, så som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår. Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av vår appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks, och applicera slutligen överbliven gel som finns kvar i vanten över händer och fötter. Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig. Steg 4: Underhåll färgen och få den att räcka längre genom att återfukta huden varje dag och peela den regelbundet.
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
St. TropezMer från St. Tropez

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Y
St. Tropez Velvet Luxe Tan Applicator Mitt

62 kr 65 kr

1
Y
James Read H2O Tan Mist

99 kr

1
Y
St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse

284 kr 299 kr

4
Y
St. TropezSt Tropez Self Tan Express Mousse

473 kr 498 kr

1
Y
St. Tropez Tan Remover Mousse (200ml)

284 kr 299 kr

0

Senast visade