St. Tropez Instant Tan Lotion | Bangerhead.se
St. Tropez Instant Tan Lotion i gruppen Kroppsvård & spa / Sol & tan för kropp / Brun utan sol för kropp hos Bangerhead (B003596r)
St. Tropez Instant Tan Lotion

St. Tropez
St. Tropez Instant Tan Lotion

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B003596r

Den nya Instant Tan-serien ger dig en klassisk St.Tropez-solbränna på ett ögonblick. De innovativa och lättanvända produkterna lämnar inga ränder och ger en naturlig, gyllene solbränna som håller i upp till 24 timmar - eller tills du väljer att tvätta av den. Tack vare RAINMAC™ -tekniken med silikontäckta pigmentämnen bildar färgen i St.Tropez Instant Tan inga ränder och rinner inte ens om den blir blöt. Så du behöver aldrig oroa dig för att bli överraskad av vädret. Den avancerade sammansättningen gör att produkterna inte färgar av sig på kläder eller lakan, men ändå är lätta att tvätta av med tvål och vatten.

Instant Tan Lotion är mycket lättapplicerad och ger en fräsch, solglänsande lyster. Det finns två färgtoner att välja mellan så att alla, oavsett hudton, kan få en perfekt, naturlig finish: välj light/medium för en klassisk St.Tropez-solbränna med gyllene lyster eller medium/dark för den ultimata djupare solbrännan.

Storlek:100ml
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Användning
Ingredienser

I Magazine (
)
St. TropezMer från St. Tropez

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Sensai Bronzing Gel

415 kr

1
Crissa Get Air Tan Start Kit

1505 kr

2
St. Tropez Everyday Gradual Tan body

218 kr 229 kr

4

Senast visade

St. Tropez Instant Tan Lotion

161 kr 169 kr

0

Se dagens 10 erbjudanden ››