Sommarrutin från Estée Lauder

Så fixar du sommarrutinen.

I sommar vill vi ha rutiner som återfuktar och skyddar och det med produkter som har lättare formula. Dessutom önskar vi i värmen en bas som andas och som håller sig fräsch en hel sommardag. Visst gör vi? Det är med detta i åtanke som vi valt att lyfta nedan produkter, vad tror du om denna rutin i sommar?


En bra start på dagen.

Hur kan då en sommarrutin ta sig i uttryck? Frågar du oss så hade vi satsat på att börja med en mild exfoliering, så att du underlättar för cellförnyelsen samtidigt som du får mer lyster till din hy. Med andra ord hade vi börjat med Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner. Vidare skulle du kunna komplettera hudvårdsrutinen med DayWear Anti-Oxidant Creme SPF15. Och varför just denna? Helt enkelt för att den innehåller antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och kommer dessutom med SPF15 så du får ett lättare skydd vid solexponering.


En basprodukt för alla.

Såklart önskar vi en perfekt bas året om, men under de varmare månaderna är det många av oss som graviterar mot produkter med lättare täckning. Är du en av dessa så skulle DayWear Sheer Tint Release SPF15 kunna vara en perfekt match. Vidare har du Futurist Hydra Rescue SPF45 om du önskar medium till full täckning och slutligen Double Wear Stay-In-Place Makeup för en hög täckningsgrad. Komplettera med en concealer för att sudda ut mörka ringar, vi rekommenderar Double Wear Instant Fix 24h Concealer som ger både fukt, täckning och lyster.


Glöm inte bort nattrutinen.

Efter alla timmar i solen kommer din hy behöva lite extra vård under natten. Om vi nu ska diskutera Estée Lauder och en bra kvällsrutinen så måste vi såklart nämna deras Advanced Night Repair-serie. Hudvårdsserie som verkar för att förnya, skydda, stärka och återfukta under tiden du sover så att du kan vakna till en hy som upplevs ungdomligare. Men vi måste även tipsa om Nightwear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme som likt dess dagliga motsvarighet innehåller antioxidanter och som verkar för att återställa samt balansera din hy efter en dag på språng. Du hittar denna och övriga produkter nedan.

Shoppa produkterna.

Filter
8 produkter
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
4W1 Honey Bronze
Y
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

fr. 332 krfr. 490 krRek.pris 

72
Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Spf 45
Y
Estée Lauder Double Wear Instant Fix 24 Hour Concealer
Y
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15
Normal/Combinated Dry
Y
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15

fr. 425 krfr. 575 krRek.pris 

5

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄