Sommarhåret i en burk

Sommarhåret i en burk.

Lagom rufsiga saltstänkta längder är helt oemotståndliga om man frågar oss! Utmaningen är bara att fixa looken när badvattnet är ungefär tiogradigt. Lagom till våren och den ständigt växande strandlängtan har favvomärket R+Co lanserat en texturgivande stylingkräm som fixar looken på nolltid. Läs våra tips och njut av busiga beach waves redan i april.

Missa inte att du just nu får Få R+Co High Dive Moisture + Shine Creme (50ml) till ett värde av 179 kronor när du köper två valfria produkter från R+Co.


Sol, vind och vatten.

R+Co-nyheten Sand Castle Dry Texture Cream är en lätt stylingkräm som återskapar utseendet av sol, sand, hav och vind. Superenkel applicering gör denna kräm till en favorit: bara gnugga mellan fingertopparna och applicera. Krämen absorberar även överflödig olja och är perfekt kring dag två efter tvätt när du vill fräscha upp håret.


Beach Waves Light.

Om du inte vill ha en full-on beach look kan du alltid fixa en lättare variant med hjälp av Death Valley-torrschampot som är det snabbaste sättet att skapa volym och fyllighet. Passar extremt bra för alla stökiga Brigitte Bardot-inspirerade frisyrer. Den ljuvliga doften för tankarna direkt till heta sommardagar, kokosnötsdrinkar och sandiga tår.

Shoppa looken.

Filter
2 produkter
R+Co Sand Castle Dry Texture Creme (62g)
R+Co Badlands Dry Shampoo Wax (62g)

Leverans hem till dörren. Läs mer >