Soleil från Kérastase

Ultimat solskydd för håret.

Inte bara ska du skydda huden vid solexponering samma gäller även håret om du vill bibehålla samma kvalitet och hårfärg. Undvik torrt och frissigt hår som fått färgen nedmattad, vi har några tips på hur du slipper solskadat hår. Vårt tips stavas Kérastase Soleil och du kan läsa mer om det nedan.


Reparerande.

Kérastase Soleil innebär schampo, inpackning, leave-in-balsam och oljespray som både reparerar solskadat hår och skyddar för att förhindra ytterligare skador. Både schampo och inpackning är perfekta komponenter i rutinen efter att du vistats i solen. De verkar återfuktande, vårdande, rengörande, glansgivande och mjukgörande. Inte en dålig duo efter en dag i solen?


Skyddande.

I serien hittar du även ett leave-in-balsam som funkar utmärkt att även använda innan solexponering. Kokosvatten, E-vitamin och UV-filter gör att denna leave-in-creme verkar för att skydda håret och motverka solskador. Slutligen har du även en oljespray som både verkar som en stylingprodukt då den ger härlig textur men besitter även skyddande egenskaper då den samtidigt verkar som en vårdande hårolja.

Upptäck Kérastase Soleil.

Filter
4 produkter
Kérastase Soleil Creme UV Sublime (150ml) Y
Kérastase Soleil Creme UV Sublime (150ml)

215 kr 318 kr Rek.pris 

1
Kérastase Soleil Bain (250ml) Y
Kérastase Soleil Bain (250ml)

188 kr 257 kr Rek.pris 

2
Kérastase Soleil Huile Sirene (150ml) Y
Kérastase Soleil Huile Sirene (150ml)

219 kr 318 kr Rek.pris 

1
Kérastase Soleil Masque (200ml) Y
Kérastase Soleil Masque (200ml)

293 kr 425 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄