Sminkrutinen för dig med oljig hy

5 steg till perfekt matt basmakeup för oljig hy.

Ovälkommen glansighet och förstorade porer? Om du har fet eller blandad hy kan det vara svårt att hitta en foundation som håller oljigheten borta hela dagen. Vi har därför botaniserat bland våra favoritprodukter från Bobbi Brown för att ta fram den ultimata bassminkningen som ger dig silkenlen hy med en naturligt, matt finish som håller hela dagen.

Just nu får du en Bobbi Brown Full Coverage Face Brush när du köper två valfria produkter från Bobbi Brown! Kampanjen gäller så långt lagret räcker.


Preppa med primer.

1. Applicera den bästsäljande 2-i-1-produkten Vitamin Enriched Face Base över hela ansiktet, den fungerar både som en fuktcreme och primer. Din hud kommer att kännas lenare, mjukare och fylligare.

2. Primer Plus Mattifer är en lätt och fräsch primer som ser till att din basmakeup håller extra länge. Fokusera på oljiga områden som T-zonen för att förebygga glans, samtidigt som du balanserar din hud med fukt. Resultater blir en fräsch och naturligt matt finish.


Jämna ut och korrigera.

3. Mörka ringa under ögonen? Corrector är en rosa eller persikofärgad bas som neutraliserar mörka ringar och ger ny lyster åt huden under ögonen, utan att lägga sig i fina linjer. Applicera under ögat med hjälp av en concealerborste och blanda försiktigt med fingrarna.

4. Täck ojämheter med den högpigmenterade Instant Full Cover Concealer. Använd den medföljande applikatorn för att täcka önskade områden och klappa försiktigt in formulan för en felfri finish.


Få en perfekt, matt finish.

5. Bobbi Brown Mini Skin Long-Wear Weightless Foundation är vår tidigare favorit i ett praktiskt, mindre format. Den mediumtäckande formulan är byggbar och ger ett naturligt resultat som känns lätt på huden. Utöver att ge en matt finish kontrollerar den överflödsolja och håller huden fri från oönskad glans.

Tips! Använd Full Coverage Face Brush för bästa resultat, börja ”buffa” borsten med svepande drag från ansiktets mitt och arbeta dig utåt.

Shoppa produkterna.

Filter
5 produkter
Bobbi Brown Mini Skin Long-Wear Weightless Foundation
Y
Bobbi Brown Corrector
Y
Bobbi Brown Corrector

295 kr 295 kr Rek.pris 

2
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml) Y
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)

530 kr 530 kr Rek.pris 

11
Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer
Y
Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer

350 kr 350 kr Rek.pris 

1
Bobbi Brown Primer Plus Mattifier Y
Bobbi Brown Primer Plus Mattifier

385 kr 385 kr Rek.pris 

1

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >