Slitna hårs räddning

Räddar ditt slitna hår.

Hemmabehandlingen som satte Olaplex på hårvårdskartan. No.3 Hair Perfector fortsätter att rädda slitna hår genom att reparera färgat, blekt, behandlat, värmestylat och skört hår. Kan ju vara värt ett test om du vill ha ett friskt hår och samtidigt behålla dina längder. Men din resa till starkt och levande hår slutar inte där, Olaplex har en hel hårvårdsrutin att erbjuda.


Schampo & balsam.

En hårbehandling i all ära men en hårvårdsrutin som bygger vidare och upprätthåller kvalitén kan aldrig slå fel. No.4 & No.5 Bond Maintenance är schampo och balsam som verkar, bortsett från reparerande, även fuktgivande vilket kan vara en bra egenskap efter en behandling som No.3.


Leave-in creme.

Utöver vårdande produkter från Olaplex har de även stylingprodukter att erbjuda. Så som No.6 Bond Smoother. Givetvis ger den ditt hår styrka, fukt och följsamhet men den har några andra önskvärda egenskaper utöver det. Som att den eliminerar frizz och flygigt hår och förser håret med vacker glans i stället.


Stylingolja.

Olaplex har mer än så. De har även lanserat en stylingolja. No.7 Bonding Oil. Glansgivande olja som inte känns tung och fet i håret. Likt resterande produkter från sortimentet är även denna olja väldigt dryg så det krävs inte mycket produkt vid användning. Denna stylingolja går även utmärkt att använda som värmeskydd.

Upptäck Olaplex.

Filter
5 produkter
Olaplex No 3 Hair Perfector (100ml) Y
Olaplex No 3 Hair Perfector (100ml)

299 kr 315 kr Rek.pris 

95
Olaplex No6 Bond Smoother (100ml) Y
Olaplex No6 Bond Smoother (100ml)

299 kr 315 kr Rek.pris 

15
Olaplex No7 Bonding Oil (30ml) Y
Olaplex No7 Bonding Oil (30ml)

299 kr 315 kr Rek.pris 

28
Olaplex No 4 Bond Maintenance Shampoo (250ml) Y
Olaplex No 4 Bond Maintenance Shampoo (250ml)

299 kr 315 kr Rek.pris 

36
Olaplex No 5 Bond Maintenance Conditioner (250ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄