Slitet hår?

Reparera ditt hår.

Halvvägs in i sommaren och insett att håret blivit lite slitet? Inte konstigt, ökad solexponering i kombination med att håret kanske utsätts för både salt- och klorvatten har en tendens att slita på våra hårtoppar. Behövs en snabb och smidig hemmabehandlingen så har vi ett och annat produkttips som kanske kan vara till intresse. Ledtråd: Olaplex.


No.3 Hair Perfector.

Hårvårdshjälte som inte behöver någon introduktion. Olaplex No.3 Hair Perfector är räddningen för dig med färgat, blekt, behandlat hår eller som fönar, värmestylar eller upplever håret som skört och slitet. Med andra ord, alla kan med fördel köra en Olaplex behandling. Sammanlänkar hårets svavelbindningar så att håret blir åter starkt och friskt.


No.6 Bond Smoother.

Olaplex senaste lansering, No.6 Bond Smoother, har inte bara vårdande egenskaper som att skydda, vårda och återfukta utan tämjer även dina flygiga hårstrån. Leave-in creme som mjukgör ditt hår och gör det silkeslent. Applicera en liten klick i fuktigt eller torrt hår, fördela från mitten av håret ut till topparna. Kamma igenom håret och styla som vanligt.


Treatment kit.

Den ultimata lösningen för dig med slitet hår kan ju med andra ord sägas vara en kombination av ovan. Och vet du vad, Olaplex har gjort det smidigt. Klicka hem deras Treatment Kit som innehåller både No.3 Hair Protector och No.6 Bond Smoother så har du ditt starka och vackra hår tillbaka på nolltid. Dessutom följer en utredningsborste när du köper kitet.

Shoppa Olaplex Treatment Kit.

Filter
2 produkter
Olaplex No 3 Hair Perfector (100ml) Y
Olaplex No 3 Hair Perfector (100ml)

299 kr 315 kr Rek.pris 

95
Olaplex No6 Bond Smoother (100ml) Y
Olaplex No6 Bond Smoother (100ml)

299 kr 315 kr Rek.pris 

15

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄