Skydda din hy mot yttre faktorer

Keep it safe.

Letar du efter hudvård och makeup som inte bara verkar vårdande eller täckande utan också skyddar din hy från de dagliga miljöpåfrestningarna? Bra! Över 80% av hudens förtida åldrande beror nämligen på just yttre faktorer. Som tur är har Filorga och Grown Alchemist nyheter som erbjuder effektivt skydd till din hy.


Flash-Nude Fluid.

Makeup och hudvård har kommit samman för att skapa Filorga Flash-Nude Fluid. I denna foundation hittar du mikropigment som gör att du får ett naturligt resultat som inte känns tungt på din hy. I denna nyhet hittar du även hyaluronsyra som binder fukt och verkar plumping. Dessutom har du skydd mot både UVA och UVB. Win-win tycker vi!


Detox Hydra Mist Plus.

Vad är smidigt, lättanvänt och återapplicerbart? Du gissade rätt: ansiktsmist såklart! Grown Alchemist Detox Hydra Mist Plus är inte bara en återfuktande facial mist utan har en del andra attraktiva egenskaper som kan vara av särskilt intresse för dig som har en del skärmtid att stoltsera med. Den skyddar nämligen mot atmosfäriska ljusstrålar och blue light.

Shoppa produkterna.

Filter
2 produkter
Filorga Flash Nude Cc SPF SPF 30
Y
Filorga Flash Nude Cc SPF SPF 30

fr. 319 kr fr. 445 kr Rek.pris 

5
Grown Alchemist Detox Hydra Mist Plus (30ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄