Skrubb från Kérastase

Skrubb från Kérastase.

Djuprengör ditt hår genom att skrubba bort överflödigt sebum och övriga partiklar. Även stylingprodukter kan ha en tendens att hänga kvar efter en vanlig schamponering. Därför måste vi passa på och tipsa om två olika skrubbar från Kérastase som ersätter ditt vanliga schampo och erbjuder en mer djuprengörande upplevelse. Vi berättar mer om dessa produkter från Kérastase nedan.


Vad gör den?

Dessa två skrubbar kommer med lite olika fördelar. Scrub Apaisant passar en mer känslig hårbotten och är perfekt att använda om du upplever mjäll eller en torrare hårbotten. Scrub Energisant passar däremot bättre till en mer oljig hårbotten då den verkar djuprengörande. Du får ett hår som håller sig fräscht längre.


Hur används den?

Skrubben ska användas i blött hår, en valnöts storlek i mängd räcker för hela håret. Börja försiktigt massera hårbotten och fortsätt tillsätta vatten så att det bildas ett lödder och skölj ordentligt ur ditt hår. Glöm inte att även vårda dina längder, det funkar utmärkt att följa upp med din vanliga inpackning. Använd skrubben någon gång i veckan.

Upptäck skrubbarna från Kérastase.

Filter
2 produkter
Kerastase Fusio Scrub Purifying (250ml) Y
Kerastase Fusio Scrub Soothing (250ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >