SkinRoller i gruppen Hudvård / Hudvårdsverktyg / Hudroller hos Bangerhead (B008436r)
SkinRoller

SkinRoller
SkinRoller

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B008436r

Med Skinroller kan du släta ut celluliter, rynkor och ärr var som helst på kroppen. När du rullar Skinrollern över huden stimulerar den tillväxten av bindväv och nya hudceller, vilket slätar ut ojämnheter och ger dig en finare hy. Slösa inte dyra pengar på att få fin hy. Du får samma resultat som på skönhetssalonger och hudkliniker – hemma i ditt eget badrum!

Storlek

  • 0.5 mm: Underskatta inte denna storlek för att den är minst. Används främst i ansiktet för att behandla rynkor och mindre ärr, även för att motverka kommande rynkor. Perfekt som anti-aging. För män som vill behandla tunnhårighet eller motverka håravfall rekommenderar vi även denna storlek som ett alternativ. Bra för hudförnyelse i ansiktet. Vi rekommenderar vårt Vitamin C-serum för bästa resultat.
  • 0.75 mm: Likt 0.5 mm används denna främst i ansiktet för att behandla rynkor och mellanstora ärr, den kan även användas för att strama åt huden. Perfekt som anti-aging. För män som vill behandla tunnhårighet eller motverka håravfall rekommenderar vi även denna storlek som ett alternativ. Fungerar även mot pigmentfläckar.
  • 1.00 mm: Används lättare för: Ytliga ärr, nytillkomna rynkor, små bristningar, mindre celluliter, fastare hud. Kan även användas mot djupa acneärr i ansiktet.
  • 1.50 mm: Lämpar sig för att behandla lättare celluliter och bristningar på kroppen. Passar även bra mot djupa ärr och kirurgiska ärr.
  • 2.0 mm: Lämpar sig för att behandla celluliter och bristningar på kroppen av den grovare arten. Passar även bra mot riktigt djupa ärr och kirurgiska ärr.
  • Användning:

    1. Se till att området du ska använda din roller på är noga rengjort och att även rollern är rengjord. 2. Återfukta huden med lotion vid torr hud. Det kan underlätta när du rollar. 3. Koncentrera dig och stressa inte. 4. Rulla fram och tillbaka med raka drag och ett lagom tryck. Rulla ca 10 gånger åt samma håll för att sedan byta riktning. Du ska rulla i minst fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda hållen. (Se bilden ovan) 5. Efter behandling rekommenderar vi att du använder någon kräm. Detta då du nu skapat tusentals microhål och att huden nu mycket bättre kan absorbera alla de ämnen som finns i olika serum och vitaminkrämer. För optimalt resultat bör du kombinera din behandling med någon form av kräm eller serum lämpat för ditt ändamål. C-vitaminkrämer generellt är väldigt bra.
Hudtyp:Acne, Mogen
Storlek:0.5mm, 0.75mm, 1.0mm, 2.0mm
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
SkinRollerMer från SkinRoller
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

SkinRoller Pro

360 kr 379 kr

0
Swiss Clinic Skin Roller

420 kr

0
New
Swiss Clinic Skin Roller Body

420 kr

0
New
Swiss Clinic Skin Resculpting Treatment

990 kr 1040 kr

0
New

Senast visade