Skincare heroes

Skincare heroes.

Hudvård vi sannerligen inte kan vara utan och som vi vet att vi inte är ensamma om att dyrka. Låt oss presentera några anti-aging produkter som vi anser vara måsten i hudvårdsrutinen framöver. Du finner dessa serum och ansiktskrämer nedan.


Bioeffect.

Efter vår rengöringsrutin så applicerar vi vad som oftast är den mest koncentrerade hudvården, nämligen serum. Från Bioeffect kan det knappast komma som en överraskning att vi tipsar om EGF serum. Ett måste i rutinen för dig som vill trolla bort rynkor i huden och återfå en hy med mer spänst och lyster. Ett serum med endast sju ingredienser.


Clarins.

Och våra tips på prisvinnande anti-aging serum slutar såklart inte där. För även Clarins har några att stoltsera med, som Double Serum. Som namnet avslöjar så kan den sägas innehålla två serum i ett, ett oljebaserat och ett vattenbaserat. Tillsammans förser de din hy med sammanlagt 21 plantbaserade extrakt för ett serum som boostar din hy med näring.


Sensai.

Efter att vi applicerat vårt koncentrat så behöver vi även applicera en återfuktare. Våra tips på denna fronten kommer från Sensai och Filorga. Silkeslen anti-aging från Sensai, vårt nästa hudvårdstips kommer från lyxiga Absolute Silk-serien. Låt oss få ge Absolute Silk Cream lite kredd för att vi nu fått en hy som känns lenare, fastare och med mer lyster.


Filorga.

Även hos Filorga hittar du hyllad anti-aging. Vi måste få lyfta prisvinnande Time-Filler. Här har du en ansiktskräm som fokuserar på rynkor, kort sagt verkar den för att tillintetgöra dess existens. Tar bort torrhetsrynkor genom att verka återfuktande och reducerar synligheten av djupare rynkor då krämen verkar plumpande.

Shoppa produkterna.

Filter
5 produkter
Clarins Double Serum
30ml 50ml
Y
Clarins Double Serum

fr. 657 kr fr. 900 kr Rek.pris 

12
BIOEFFECT EGF Serum (15ml) Y
BIOEFFECT EGF Serum (15ml)

1299 kr 1475 kr Rek.pris 

15
BIOEFFECT EGF Serum (5ml) Y
BIOEFFECT EGF Serum (5ml)

695 kr Rek.pris 

0
Filorga Time-Filler (50ml) Y
Filorga Time-Filler (50ml)

545 kr 745 kr Rek.pris 

10
SENSAI Absolute Silk Cream (40ml) Y
SENSAI Absolute Silk Cream (40ml)

1689 kr 1690 kr Rek.pris 

1

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >