Shiseido SWL Refining Softener (150ml) i gruppen Kroppsvård & spa / Kroppsåterfuktning / Body lotion hos Bangerhead (B001663)
Shiseido SWL Refining Softener (150ml)

Shiseido
Shiseido SWL Refining Softener (150ml)

570 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B001663

En rik klargörande lotion som mjukar upp huden genom att hjälpa den att exfoliera överflödiga hudceller och reducera ojämn hudton och tristhet. Ger en slät, jämn lyster och en perfekt strålande hud. White Lucency reducerar inte bara synligheten av fläckar och fräknar, den ger huden en helt ny klarhet. Banbrytande hudvårdsteknologi arbetar på tre sätt för att ge en strålande hud som är oemotståndligt vacker, den ger klarhet åt huden, motverkar fläckar och förnyar hudens struktur. Huden blir klarare – Hudtonen blir mer distinkt tack vare Keratinceller. Det är här som Multi-verkande C-vitamin är som mest aktivt, då den arbetar runt melanocyterna för en klarare och jämnare hudton. Pigmentfläckar reduceras – Pigmentfläckar uppstår på grund av ett fel i hudens naturliga kommunikationsprocess. White Lucency har en specifik formula, Spot Deacti-Complex, som hjälper till att märkbart reducera synligheten av fläckar och dessutom förhindrar att nya uppstår. Hudens struktur förnyas – Hudens ton blir jämnare och hudytan blir slätare. White Lucency återfuktar för att förhindra att huden blir grov och för att skapa en strålande, klar hud.

Både morgon och kväll efter rengöring. Fukta Appliceras med bomullspad över hela ansiktet. Används med fördel även på ögonpartiet.

Hudtyp:Torr
Produktserie:Shiseido White Lucency
Storlek:150ml
ShiseidoMer från Shiseido
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Fler produkter från denna serie:

Senast visade