Serum mot synliga ålderstecken

En uppdaterad favorit.

The fountain of youth. Typ. I alla fall ungdomligare hy på flaska. Anti-aging serum från Lancôme har fått sig en uppdatering. Om du upplever att du har synliga ålderstecken som du vill sudda bort så kanske detta skulle kunna vara något för dig. Snabba resultat och långvariga effekter. Vi berättar mer vad du har att vänta av nya Advanced Génifique Serum.


Resultat redan...

Att se din hudvård verka anti-aging ska inte behöva ta evigheter, i alla fall inte om du frågar Lancôme. Du ska ha fått en återfuktad, len och mjuk hy med mer lyster redan efter sju dagar. För att inte tala om de föryngrande egenskaper som serumet har, som att till exempel jämna ut hudton, ge förbättrad elasticitet och förbättrad fasthet.


...efter sju dagar.

I detta uppdaterade serum hittar du sju nya pre- och probiotika sammansättningar att tacka för snabba och långvariga lösningar. Ungdomligare hy har aldrig varit så lättfixat. Förvara den kallt så ger den en mer kylande effekt. Även perfekt att applicera på dina läppar för att jämna ut innan du applicerar ditt läppstift. Bara några tips oss vänner emellan.

Upptäck Lancôme Advanced Génifique Serum.

Filter
1 produkter
Lancôme Advanced Genifique Serum
30ml 50ml 75ml 115ml
Y
Lancôme Advanced Genifique Serum

fr. 623 kr fr. 830 kr Rek.pris 

2

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >