Fri frakt!
Skickas inom 24h
Bonus på alla köp!
Sensai Cellular Performance Treatment Gloves i gruppen Kroppsvård & spa / Händer & fötter / Handmasker & fotmasker hos Bangerhead (B003346)
Sensai Cellular Performance Treatment Gloves

Sensai
Sensai Cellular Performance Treatment Gloves

195 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B003346

Speciella magiska handskar som förvandlar sträva och torra händer och gör dem vackra under natten. En storlek som passar allaFör bäst resultat, rekommenderar vi att använda Intense Hand Treatment tillsammans med våra exklusiva keramikbehandlade handskar. Dessa unika handskar har särskilda keramiktrådar som är strategiskt placerade för att hjälpa till att förlänga och intensifiera behandlingen i de områden av handen som behöver det mest, t.ex. på grund av flagande hud, dålig cirkulation, kontakt med slipande ämnen och kemikalier. Behandlingen är särskilt effektiv om den får verka under natten. Verkan:- Maximerar effekten av Intensive Hand Treatment- Förlänger och intensifierar behandlingen i problemområden- För användning under natten för bäst resultat

Används när extra omvårdnad krävs. Verkar bäst under natten.Applicera en generös mängd Hand Treatment.Sätt försiktigt på dig handskarna och ha på dem så länge som det känns behagligt.SkötselKan tvättas för hand flera gånger med vatten vid 35 °C och rengöringsmedel. Dock ej sköljmedel.

Hand & Fotvård:Handvård
Hudtyp:Torr
SensaiMer från Sensai
Användning

Ingredienser

Material: Består av 63 % bomull och 37 % polyesterblandning. Den rosa delen har behandlats keramiskt.

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Sale
Bliss Foot Patrol

149 kr 195 kr

Baby Foot

199 kr

Sale
Bliss Softening Socks

349 kr 445 kr

Sale
Bliss Glamour Gloves

349 kr 445 kr

Andrea Foot Scrub

19 kr

Senast visade