Say hi to By Terry

Hi Terry.

You are in for a treat! By Terry lanserar lite härliga vårnyheter och vi är inte sena på bollen. Du hittar bland annat ikon i puderformula och utökningar i deras Baume de Rose serie. Spoilervarning, du kommer att bli amazed!


CC Powder.

Kan vi först bara ta en sekund eller två och reflektera över hur mycket vi bara älskar By Terry CC Serum? Färdig? Bra. Tänk nu då att det även lanserats i puderversion! Samma fyra nyanser och massvis med glow att vänta. Puder som jämnar ut, verkar färgkorrigerande och ger huden superfin lyster. Grym produkt att ha i sminkväskan these days.


Baume de Rose l'Huile.

Baume de Rose från topp till tå. Använd denna olja i ansikte, på kropp och i hår. Hela kroppen ska få ta del av dess blandning av rosoljor, vitamin E och Rose blossom-vax. Spraya i ansikte och kropp både morgon och kväll. Spraya även på hårtopparna för dagligt skydd eller spraya efter du tvättat håret för att skydda mot uttorkning. Användningsområdena är oändliga.


Baume de Rose Tinted.

Det roliga är inte slut än. Ännu en ikonisk produkt har fått sig en update. Baume de Rose Crayon kommer nu i två färgade varianter. Samma vårdande ingredienser men med en lite extra touch helt enkelt. Återfuktade läppar i antingen en mer rosa nyans eller nude om du föredrar det. Vill inte vara den som säger “vad var det jag sa”, men visst vart du ganska amazed?

Shoppa nyheterna.

Filter
5 produkter
By Terry Baume De Rose Tinted Le Stick Levres Lip Care
Y
By Terry Baume De Rose L'Huile All Over Oil (100ml) Y
By Terry Brightening CC Powder
N1 Immaculate Light N2 Rose Elixir
Y
By Terry Brightening CC Powder

429 kr 610 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >