Sätt färg på din makeup

Sätt färg på din makeup.

Har du en makeuprutin som du kan i sömnen och som du kanske rent av börjat tröttna lite på? En neutral sminkning funkar alltid, men ibland kan det vara kul att få till det där lilla extra. Det behöver inte betyda ett tillägg på 15+ minuter i din nuvarande rutin utan det kan handla om de minsta av quick fixes. Vi ha några tips på vad du kan göra för att lyfta din makeup. Scrolla ned och du hittar våra färgglada tips.


Bevingade ögon.

Det är de små detaljerna som gör det, som att komplettera din kanske mer neutrala look med en eyeliner till exempel? Och vi vet att detta kan vara lite svårapplicerat, satsa därför på en ögonpenna och applicera i korta och långsamma drag. Stay-in-Place Eye Pencil från Estée Lauder har dessutom en mer krämig och lätt formula som gör den enklare att applicera. Denna ögonpenna kommer även i andra nyanser än bara monokroma, för dig som önsker en mer iögonfallande makeup.


Lättapplicerad ögonskugga.

Vill du dra uppmärksamhet till dina ögon men känner att du inte får till en skarp vinge med din eyeliner så känns ju ögonskuggan som en given kompromiss? Låt oss hålla det enkelt även här, som att använda oss av en Cream Stick för att sätta lite färg på våra ögonlock. Long-Wear Cream Shadow Stick från Bobbi Brown är en ögonskuggspenna som gör att du slipper applicera flera olika ögonskuggor eller måste växla mellan olika borstar. Lika vackert resultat, bara enkelheten som är skillnaden.


Sätt färg på läpparna.

Det smidigaste sättet att lyfta en enklare makeup måste ändå vara med lite färg på läpparna? Ett steg som inte kräver speciellt mycket övning för att fullända. Och desto lättare blir det om du använder bra produkter. Som ett läppstift från MAC Cosmetics? Vi slår ett slag för Lipstick Matte som levererar matta läppar med en krämig formula som gör att dina läppar inte känns torra eller att läppstiftet smular. Applicera Lip Pencil innan och du får skarpare konturer och en nyans som håller ännu längre.

Shoppa tipsen.

Filter
5 produkter
Mac Cosmetics Lip Pencil
Half Red Magenta Talking Points Candy Yum-Yum Spice Dervish Boldly Bare Cherry Brick Ruby Woo Subculture Edge To Edge Plum Chestnut Nightmoth Stripdown Burgundy Chicory Redd Auburn Beet Oak Vino Cork Mahogany Heroine Nightingale Rosy Rim Hover
Y
MAC Cosmetics Lip Pencil

fr. 155 kr fr. 175 kr Rek.pris 

26
Mac Cosmetics Lipstick Matte
Whirl Russian Red Taupe Diva Honeylove Chili Kinda Sexy D For Danger Sin Red Rock Yash Please Me Lady Danger Antique Velvet Mangrove So Chaud Tropic Tonic Smoked Purple Heroine Breathing Fire Candy Yum-Yum Pink Pigeon Matte Royal Punk Couture
Y
MAC Cosmetics Lipstick Matte

fr. 161 kr fr. 200 kr Rek.pris 

33
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil
Onyx Coffee Smoke Night Diamond Night Violet Sapphire Emerald Volt Pearl Electric Cobalt
Y
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil

fr. 169 kr fr. 235 kr Rek.pris 

5
MAC Cosmetics Prep + Prime Other Prep + Prime Lip Y
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick
Y
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick

340 kr 340 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄