Sällsynta noter och unika doftkombinationer

Upptäck världen av Tom Ford.

Med hösten runt hörnet suktar vi efter en ny härlig signaturdoft och kan inte tänka något härligare än Tom Ford. Märket är ju bland det mest exklusiva du kan ha i din doftgarderob och erbjuder en rad obegripligt lyxiga, sällsynta doftnoter och beroendeframkallande kombinationer. Vi tog en djupdykning till den otroliga världen av Tom Ford. Följ med oss och upptäck våra absoluta favoriter. 


Warm and cosy.

Vår doft-must-have är Oud Wood en kryddig och träig doft från Tom Fords Private Blend-kollektion. Som alla Private Blend-dofter är även denna kultfavorit en parfym för den verkliga doftälskaren.  Oud Wood kan bäras både som en maskulin och feminin doft och bjuder på noter av rosenträd, oud och kardemumma i en rökig blandning med värme från tonkaböna och bärnsten.  


A touch of summer.

Ett litet minne av sommaren kan vara precis vad man behöver till hösten! Eau De Soleil Blanc levererar beroendeframkallande, bubbliga noter av frisk citrus och för tankarna tillbaka till de varma sommarkvällarna. Neroli Portofino är i sin tur det perfekta botemedlet mot Medelhavslängtan och fångar perfekt de svala briserna, det kristallklara havet och den frodiga naturen runt den Italienska Rivieran.


Dark and mystical.

Tom Fords Signature-kollektion bjuder på ett flertal dofter med mer mörka och mystiska inslag - perfekt när vi går mot lite mörkare tider! Testa till exempel Ombré Leather som med sin distinkta doft av läder levererar en varm, mjuk och maskulin ton. Önskar du lite mer hetta till din doftgarderob, är det ikoniska Black Orchid med sina mörka, orientaliska och kryddiga ackord din nya favorit.

Shoppa produkterna.

Filter
5 produkter
Tom Ford Ombré Leather EdP
100ml 50ml 10ml
Y
Tom Ford Ombré Leather EdP

fr. 399 kr fr. 400 kr Rek.pris 

3
Tom Ford Oud Wood EdP
30ml 50ml 100ml 10ml
Y
Tom Ford Oud Wood EdP

fr. 530 kr fr. 530 kr Rek.pris 

10
Tom Ford Neroli Portofino EdP
30ml 50ml 100ml 10ml
Y
Tom Ford Neroli Portofino EdP

fr. 447 kr fr. 530 kr Rek.pris 

1
Tom Ford Black Orchid EdP
100ml 30ml 50ml
Y
Tom Ford Black Orchid EdP

fr. 720 kr fr. 790 kr Rek.pris 

5
Tom Ford Eau De Soleil Blanc EdT
50ml 10ml 30ml
Y
Tom Ford Eau De Soleil Blanc EdT

fr. 330 kr fr. 400 kr Rek.pris 

1

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >