Så här fixar du en hy med lyster

Rosaskimrande nyhet.

Vår anti-aging favorit Helena Rubinstein har en ny produkt som vi redan hunnit kära ner oss i. Inte för att avslöja för mycket (givetvis kommer vi avslöja precis allt några scroll ned?) så har det i dagarna lanserats ett komplement till produktserien Prodigy Cell Glow. Likt resterande medlemmar innehåller även denna nyhet extrakt från edelweiss som verkar mot synliga ålderstecken. Men den har även lite andra egenskaper som vi tror du kommer gilla. Exakt vad berättar vi nedan.


Vad gör nyheten?

Nog med UV-skydd i fetare krämer som efter applicering känns kladdiga på hyn. Nyheten Prodigy Cell Glow UV Rose Base gör att du slipper allt det där. Denna primer från Helena Rubinstein innehåller samma Edelweissextrakt med antioxidantegenskaper som du hittar i övriga Cell Glow-produkter men denna skyddar även mot UVA, UVB och oxidativ stress. Perfekt produkt att bära i vardagen, den har SPF50 så din hy ska kunna stå pall för den dagliga solexponeringen. Allt detta paketerat med en fjäderlätt formula som ger lyster i en lätt ljusrosa nyans. Några scroll ner berättar vi även hur denna nyhet kan användas.


Hur ska den användas?

Vägen till ett rosy glow börjar med att applicera serumet. Just detta koncentrat har en lite tjockare formula än många andra serum och verkar för att göra din hy åter fyllig, spänstigt och med mer lyster. Följ upp med ansiktskrämen, som även den verkar anti-aging och du får då en hy som inte längre visar tecken på trötthet eller glåmighet. Applicera ögonkrämen och du blir kvitt påsar och mörka ringar kring ögonen. Innan du applicerar din foundation, just Skin Tint är en lättare sådan med medium täckning som har samma vårdande egenskaper som du hittar i resterande produkter från Cell Glow, så kan du här applicera ovannämnd nyhet.

Shoppa Cell Glow från Helena Rubinstein.

Filter
6 produkter
Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Concentrate (30ml) Y
Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Skin Tint
Y
Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Skin Tint

fr. 911 kr fr. 1200 kr Rek.pris 

0
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Radiant Cream (50ml) Y
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Concentrate (50ml) Y
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Eyecream (15ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >