Så fixar du vinterns fräschaste ögonmakeup

Så fixar du vinterns fräschaste ögonmakeup.

Sätt ögonen i fokus med en strålande makeup. Vi har valt ut några av våra absoluta favoritprodukter som gör det enkelt att lyckas. Skimrande och matta nyanser ger en ögonmakeup som vackert ramar in dina ögon. Lägg till prisbelönt eyeliner och en otrolig volymmascara för att komplettera looken. Läs vår tutorial och shoppa produkterna nedan!


Satsa på rätt borste.

Rätt borste underlättar appliceringen och gör att din ögonskugga ser proffsig ut. Real Techniques erbjuder innovativa och prisbelönta verktyg av hög kvalitet. Everyday Essentials innehåller allt du behöver för att få till den perfekta makeupen, med fyra veganska borstar och en svamp. Använd RT 300 Deluxe Crease brush för en precis applicering av ögonskugga. Tips! Börja med ögonmakeupen för att slippa få rester av ögonskugga ovan på din basmakeup.


Intensiv inramning.

Kämpar du med att få till en kladdfri eyeliner? Det gör vi också! Men med rätt produkt går det lite lättare. Bobbi Brown Longwear Gel Liner är en gel-eyeliner som skapar vilken look du vill ha, från supertunna linjer till cateyes. Använd en eyelinerborste och täck den helt i gelén innan du målar linjen. Avsluta med en volymmascara, vår senaste obsession är Hourglass Caution Mascara, en all-in-one mascara som lyfter dina fransar till skyarna och ger både dramatisk längd och intensiv volym.


Mixa matt och skimrande.

Den lyxiga paletten Sigma Enchanted Eyeshadow Palette ger dig möjligheten att skapa fantastiska sminkningar med hela 14 byggbara, blandbara ögonskuggor med matt och skimrande finish. Börja med att lägga en ljus matt skugga över hela ögonlocket och rama in ögonen vid de nedre fransarna. Lägg en mörkare, matt nyans i globlinjen. Avsluta med en effektfull, skimrande skugga över hela ögonlocket.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Real Techniques Everyday Essentials Y
Real Techniques Everyday Essentials

199 kr 249 kr Rek.pris 

31
Hourglass Caution Extreme Lash Mascara Ultra Black Y
Sigma Beauty Enchanted Eyeshadow Palette Y
Sigma Beauty Enchanted Eyeshadow Palette

505 kr 505 kr Rek.pris 

2
Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner
Y
Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner

275 kr 275 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >