Så fixar du en naturlig makeup

Naturligtvis.

Att fixa en naturlig makeup kan ibland vara det svåraste, håller du med? Vi önskar en bas som är hyfsat täckande men som ändå inte syns. Vi vill ha lite färg på kinder utan att det blir för uppenbart att det är makeup som ligger bakom. Vi suktar efter definerade bryn men undviker gladerligen streck till bryn à la år 2000. Därför har vi tagit fram en makeuprutin från Lancôme för dig som önskar en till synes naturlig look. Du hittar våra tips några scroll ner. 


En naturlig bas.

Börja med att applicera foundation, vi rekommenderar Skin feels good för en naturlig täckning med lyster. Dölj sedan mörka ringar under ögonen med Effacernes concealer. Produkten har en mer krämig konsistens och levererar långvarig, medium täckning. Avsluta med Long time no shine setting powder och du har en bas som håller sig matt under dagen.


Lite extra färg och lyster.

Varför inte komplettera looken med lite rosiga kinder? Blush Subtil kommer i sju olika nyanser som är anpassade för att passa alla hudtoner. Givetvis kan du även följa upp med lite lystergivande makeup, som Custom glow drops. Applicera produkten likt hur du applicerar en highlighter eller blanda den med din foundation för att få ett härligt glow i hela ansiktet.


Definerade bryn.

Sedan är det dags att städa upp brynen. Här rekommenderar vi Brow define & fill, en brynpenna plus brynborste som garanterar definerade bryn. Följ upp med favoritmascaran, gissar jag rätt att det kanske är Hypnose mascara? Avsluta med Fix it forget it setting spray och din makeup håller sig fräsch under dagen.

Shoppa looken.

Filter
7 produkter
Lancôme Hypnose Mascara
Extra Black 011 02 Brown 01 Black 03 Bleu
Y
Lancôme Hypnose Mascara

259 kr330 krRek.pris 

22
Lancôme Effacernes Concealer
02 Beige Sable 03 Beige Ambre 04 Beige Rosé
Y
Lancôme Effacernes Concealer

fr. 262 krfr. 340 krRek.pris 

3
Lancôme Blush Subtil
Y
Lancôme Blush Subtil

fr. 339 krfr. 440 krRek.pris 

0
Lancôme Long Time No Shine Setting Powder
Translucent
Y
Lancôme Brow Define & Fill Pencil
01 02 06 04
Y
Lancôme Brow Define & Fill Pencil

fr. 200 krfr. 250 krRek.pris 

1
Lancôme Fix it Forget it Setting Spray Y
Lancôme Skin Feels Good Foundation
Y
Lancôme Skin Feels Good Foundation

fr. 279 krfr. 360 krRek.pris 

2

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄