Romantisk vårlook med Lancôme

Säg bonjour till våren.

Solen kanske skiner med sin frånvaro men vi har tankarna i våren redan nu. Just nu längtar vi efter ljusa pasteller och romantik i äkta parisisk anda. Lancômes nya vårlook tar oss till Café Bônheur och bjuder på härliga, skimriga nyanser som lyser upp även de gråa dagarna i mars. Vi tog fram tre enkla knep till en snabb vårlook. Ta del av våra tips och shoppa Lancômes vårlook nu.


It’s in your yeux.

Ingen har väl missat att rosa i alla dess nyanser är den hetaste färgen till våren. Lancôme kan (som vanligt) trenderna och har tagit fram skuggor med otroligt fina rosa nyanser som får ögonen att poppa. Skuggorna har en härligt mjuk konsistens och kan även användas på läppar och kinder.


Je m’appelle Rose.

Inget säger “vår i Paris” som härligt rosiga kinder! Café Bônheur Le Harmony Blush In Capitals ger dig rosiga kinder och ett underbart fräsch glow. Detta rouge är bland det gulligaste vi sett och har en given plats i våra necessärer i vår!


Mer bisous till alla.

Om du är som oss så har du cirka 432 läppstift i necessären redan nu. Men ett till har du nog plats för! Lancômes nya top coat är det smartaste vi sett i läppstiftsvägar på länge! Svep ett lager av denna genomskinliga top coat ovanpå vilket som helst läppstift så får du ett härligt glittrande resultat och oemotståndligt bisou-vänliga läppar.

Shoppa favoriterna.

Filter
produkter

Black Weekend: -25% på allt* >