RMS Beauty Beauty Oil
RMS Beauty Beauty Oil
EKO

RMS Beauty
RMS Beauty Beauty Oil

820 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B020452

RMS Beauty oil är en lätt olja som är framtagen för att fungera på alla, oavsett ålder eller hudtyp. Den går snabbt in i huden och balanserar och ger lyster, utan att kännas oljig. Den innehåller bl. a jojobaolja som mjukgör huden om den är torr och reglerar talgproduktionen om den är fet. Buritioljan är en exotisk sällsynt olja som utvinns ut den brasilianska morichepalmens kokotsnötter. Denna olja är en av naturens rikaste källor på betakaroten som fungerar som ett fysikalist UV-filter och är rik på vitamin A, fettsyror och antioxidanter. Nyponfröoljan är rik på retinol som är känt för sina hudföryngrande egenskaper. Lakritsrot och gurkmeja bidrar med antiinflammatoriska och läkande egenskaper vilket lindrar rodnad och irritation.

Beauty oil är framtagen för att verka synergistiskt med alla produkter i sortimentet, framförallt ”un” cover-up, den ger huden mer lyster och fungerar som en primer så makeupen håller längre och bättre genom dagen.Använd 2-3 droppar morgon och kväll som ett serum, följt av en fuktkräm.

RMS BeautyMer från RMS Beauty
Användning

Ingredienser

CERTIFIED ORGANIC **WILDCRAFTEDi*Golden Simmondsia Chinensisl(Jojoba) Seed Oil,l*Rosa Mosqueta (Rosehip)lSeed Oil, HerbsiInfused in *GoldenlSimmondsia Chinensis (Jojoba)lSeed Oil: *HypericumiPerforatum (St. John'slWort), *Equisetum Arvensei(Horsetail), *Calendula Officinalisi(Marigold), *Hemidesmus Indicusl(Country Sarsaparilla), *CurcumaiLonga (Turmeric), *WithanialSomnifara (Ashwagandha), *GlycyrrhizalGlabia (Licorice), *OlealEuropaea (Olive Leaf),l**Mauritia Flexuosa (Buriti)iFruit Oil, *CalophyllumlInophyllum (Tamanu) SeedlOil, Tocopherol (non-GMO),i*Vanilla Planifolia (Vanilla)lExtract.

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Maria Åkerberg Baby Oil

fr. 39 kr

0
Maria Åkerberg Shea Oil, 250 ml

129 kr

0
NUXE Huile Prodigieuse

fr. 233 kr fr. 245 kr

1
Burts BeesBurt's Bees Mama Kit

339 kr 457 kr

0
EKO
Caudalie Divine Oil

fr. 330 kr

0
Bio-Oil

fr. 119 kr

1

Senast visade

RMS Beauty Beauty Oil

820 kr

0
EKO