Hårvård i sommar från Reverie | Bangerhead

Reverie Hårvård i sommar

Packa ner rätt hårvård i sommar.

Campingsemester längst kusten eller en weekendresa till soltäta sydeuropa? Oavsett vad resmålet blir så har vi några tips som kan vara bra att ha med i beräkningen inför din packning. Räkna inte med en fullständig packlista nu, däremot har vi några förslag på vad du kan packa ner för att ge ditt hår lite extra kärlek och omsorg.


Liten hårvård.

Nu ska vi även tänka lite praktiskt. Ska du ta flyget och kör endast handbagage? Packa då ner den lilla hårvården också, det vill säga hårprodukter under 100ml. Kevin Murphy och dess populära schampo och balsam kommer även i förpackningar om 40ml, perfekt för resenären. Dessutom har vi förberett några duos för att göra det lite smidigare.


Skydda ditt hår.

Sommar betyder sol. (Det kan också betyda regniga dagar från morgon till kväll, vi vet). Ökad solexponering gör att vi måste ta hand om vår hy, men glöm för all del inte vårt hår. Finns massvis med solskydd även när det kommer till hårprodukter. Davines SU Hair Milk till exempel. “Mjölkspray” som hindrar håret från att ta skada av dagar i solen.


After-sun för håret.

Intensiva dagar på stranden eller lugna heldagar vid poolkanten? Ser till att rengöra ditt hår från både sand, salt, klor och solskyddskrämer. NUXE Sun After-Sun Hair & Body Shampoo funkar, precis som namnet redan antyder, perfekt till både håret och kroppen och gör att du slipper potentiella spår i håret från dagens sommaraktiviteter. Produkten appliceras som en vanligt schampo.

Shoppa produkterna.

Filter
Pris
300 - 399 kr
Stäng och visa produkter
1 produkter
Reverie Mare Mediterranean Sea Mist (150ml)