Rengöringsrutin på temat rosor

Rengöringsrutin signerad By Terry.

Rosor är röda och ...tydligen även väldigt bra för din hy. Vi har aldrig påstått oss för att vara några vidare bra diktare. I stället har vi försökt fokusera på att lägga alla våra vakna timmar på att scouta fram och lyfta riktigt bra skönhetsprodukter. Som denna rengöringsrutin från By Terry. Populära serien Baume de Rose har fått nedan produkter att stoltsera med. Produkter innehållandes både nyponfröolja, rosvatten och rosextrakt. Vi berättar mer om denna nya trio från varumärket nedan.

Och på tal om Baume de Rose så vill vi även passa på att ge seriens masker en shout out. Perfekta att komplettera nedan rutin med någon gång i veckan. Här finner du Hydrating Mask som en återfuktande sheet mask och Glowing Mask med en härlig gelformula.


Steg 1: Sminkborttagning.

Denna två-fas rengöring från By Terry tar bort även det mest envisa av smink. Long-wear, vattenfast eller vattenresistent makeup spelar ingen roll. Allt försvinner med Baume de Rose Bi-Phase Makeup Remover. Skaka flaskan innan användning så att de två olika faserna, dvs den oljebaserade och den vattenbaserade, blandas och upplev sedan magin när ditt smink försvinner på ett kick.


Steg 2: Micellärvatten.

Denna rengöringsrutin fortsätter sedan med ett micellärvatten och det är inte vilket som helst utan Baume de Rose Micellar Water. Denna rengör din hy från annan smuts samtidigt som den verkar för att återfukta den. Applicera helt enkelt lite micellärvatten på en bomullsrondell och tar några svep över ansiktet. Du får en ren hy och en mer plumpad sådan, den boostar fuktnivåerna i huden med hela 80%.


Steg 3: Toner.

Sista steget här är att plocka fram din toner, i detta fall syftar vi såklart på Baume de Rose Beauty Toner för att göra denna rengöringstrio komplett. En riktig rosbukett till toner dessutom. I denna finner du nämligen rosblad, doften av damascenerrosor, nyponfröolja och rosextrakt. Huden känns mjukare, piggare och med mer lyster. Perfekt även under kvällen då doften har en avslappnande effekt.

Shoppa produkterna.

Filter
5 produkter
By Terry Baume De Rose Beauty Toner (200ml) Y
By Terry Baume De Rose Beauty Toner (200ml)

449 kr 450 kr Rek.pris 

0
By Terry Baume De Rose Micellar Water (200ml) Y
By Terry Baume De Rose Bi-Phase Make-Up Remover (200ml) Y
By Terry Baume De Rose Glowing Mask Y
By Terry Baume De Rose Glowing Mask

550 kr 550 kr Rek.pris 

0
By Terry Baume De Rose Hydrating Sheet Mask Y
By Terry Baume De Rose Hydrating Sheet Mask

150 kr 150 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >