Rengöring från Verso

Rengöring från Verso.

Hudvårdsrutinens första steg och ett vitalt sådant för att göra så att efterföljande hudvård ska kunna verka så effektivt som möjligt. Hos Verso hittar du lite olika rengöringar framtagna för lite olika behov och hudtyper. Vi berättar mer om dessa nedan.

Få en Verso Foaming Cleanser (90ml) till ett värde av 340 kronor när du köper valfria produkter från Verso för minst 600 kronor!


Micellar Water.

Om du letar efter snabb rengöring som är fortsatt skonsam så är micellärt vatten din vän. Denna rengöring från Verso är en effektiv sådan som både tar bort smuts och smink samtidigt som den verkar återfuktande. Miceller funkar som magneter som drar till sig smuts, därför räcker det med några få svep innan ansiktet är rent. Dessutom kommer denna med en rad vårdande egenskaper tack vare niacinamid och gurkmeja.


Foaming Cleanser.

Föredrar du i stället en rengöring i form av en foam så ska du såklart testa denna. I detta rengöringsskum hittar du fruktenzymer som effektivt löser upp smuts, sheasmör som verkar mjukgörande och vitamin E som skyddar huden från yttre faktorer. Du pumpar ut lite produkt i handen, adderar lite vatten som du sedan kan jobba upp ett härligt skum med. Likt ovan rengöring kan du använda denna produkt på en daglig basis.


Enzyme Peel.

Men ibland kanske du upplever att din hy kräver mer av din rengöring, en mer djuprengörande sådan. In träder denna exfolierande gel. Använd denna efter någon av ovan rengöring någon gång i veckan så får du med hjälp av AHA och PHA en hy med förbättrad spänst och mer lyster. Perfekt att använda om du upplever en blandad alternativt fet hy och vill motverka igentäppta porer. Applicera på rengjord hy och låt verka någon minut innan du tvättar bort.


Acne Deep Cleanse.

Men Versos sortiment när det gäller rengöring slutar inte där. De har även en rengöring speciellt framtagen för aknebenägen hy. Hemligheten i denna produkt är salicylsyra som varsamt löser upp fett och annan smuts som annars kan täppa igen porer. Den går djupt ner i porerna och verkar för att förhindra huden från att utveckla akne. Du finner även niacinamid i denna rengöring som bland annat reducerar produktionen av talg.

Shoppa rengöring från Verso.

Filter
4 produkter
Verso Micellar Water (200ml) Y
Verso Micellar Water (200ml)

339 kr 340 kr Rek.pris 

0
Verso Acne Deep Cleanse (150ml) Y
Verso Acne Deep Cleanse (150ml)

399 kr 400 kr Rek.pris 

0
Verso Enzyme Peel (50ml) Y
Verso Enzyme Peel (50ml)

699 kr 700 kr Rek.pris 

0
Verso Foaming Cleanser (90ml) Y
Verso Foaming Cleanser (90ml)

339 kr 340 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >