Rengöring från Löwengrip

Dags för rengöring.

Första steget, varje morgon och kväll, i din hudvårdsrutin. Precis, rengöringsmomentet. Bra rengöring är mer än att bara ta bort smink och orenheter. Vi har några godingar från Löwengrip att tipsa om som alla är exempel på hur en bra rengöring egentligen ska vara.


Clean & Calm.

Vi går ut starkt med en absolut favorit från Löwengrip på ämnet rengöring, nämligen Clean & Calm Facial Cleanser. Djuprengörande cleanser som tar bort både smuts och smink från hela ansiktet. Dessutom lämnar den efter sig en återfuktad hy, inte fy skam va? Rengöringen har en härlig doft av musk och cederträ.


Instant Glow.

Vill du ha en rengöring som inte bara tar bort smink och orenheter utan även lämnar din hy med vacker lyster? Då kan det vara så att Instant Glow Cleansing Foam är perfekt för just dig. Hur funkar den? Den förbättrar cirkulationen i din hy vilket gör att den återfår sin lyster. Djuprengörande skumrengöring som även funkar utmärkt för dig med en mer känslig hy.


Cell Renewal.

Löwengrip Advanced Skin Care är serien för dig som önskar anti-aging egenskaper i din hudvård. Cell Renewal Facial Cleanser minimerar synligheten av rynkor, förser huden med lyster och en jämnare hudton. Rengöringen innehåller bland annat BHA som exfolierar och djuprengör. Perfekt om du har hyperpigmentering, orenheter, porer och rynkor som du vill bli kvitt.

Shoppa rengöring från Löwengrip.

Filter
3 produkter
Löwengrip Clean & Calm Facial Cleanser
75ml 150ml
Y
Löwengrip Clean & Calm Facial Cleanser

fr. 135 kr fr. 169 kr Rek.pris 

1
Löwengrip Instant Glow Cleansing Foam (150ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄